J.Mourinho „West Ham United“ klubą vadino atsilikusiu

Londono „Chelsea“ gerbėjai trečiadienio vakarą namo grįžo nusivylę. Jų dievaičiai turėjo progą pasinaudoti ankstesnių lyderių „Arsenal“ kluptelėjimu ir dar rimčiau įsitraukti į kovą dėl Anglijos čempionato trofėjaus. Tačiau Jose Mourinho auklėtiniai nesugebėjo įveikti „West Ham United“ futbolininkų. Dvikova baigėsi 0:0 ir dabar „Chelsea“ nuo naujų lyderių - „Manchester City“ žaidėjų – skiria trys taškai.

J.Mourinho ir per rungtynes, ir po jų atvirai rodė, kad yra nepatenkintas.<br>AP nuotr.
J.Mourinho ir per rungtynes, ir po jų atvirai rodė, kad yra nepatenkintas.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 30, 2014, 11:44 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 10:17 PM

Po rungtynių 51-erių portugalų strategas neslėpė nepasitenkinimo, tačiau dėl rezultato kaltino ne sako komandos žaidimą, o varžovus, rašo goal.com.

„Tai ne „Premier“ lyga. Tai tikrai ne geriausia lyga pasaulyje. Tai futbolas iš devynioliktojo amžiaus, - pareiškė J.Mourinho. - Labai sunku žaisti futbolo rungtynes, kai žaisti nori viena komanda. Bet rungtynės susideda juk iš dviejų komandų.“

J.Mourinho tvirtino, kad tikėjosi pamatyti „West Ham United“ ambicijas aikštėje, nes komanda yra aštuonioliktoje vietoje, o tai reiškia – iškritimą į žemesnę lygą.

„Aš pasakiau Didžiajam Samui (varžovų treneris Samas Allardyce'as), kad jiems reikia taškų. Bet eiti į aikštę ir daryti taip, kaip jie – priimtina? Galbūt, bet tai komandai reikia taškų“, - piktinosi J.Mourinho.

„Chelsea“ klubą į šlovės laikus sugrąžinti turintis treneris teigė, kad jo auklėtiniai padarė praktiškai viską, kad palaužtų varžovus, kurie puikiai jautėsi gynyboje.

„Vienintelis dalykas, kurį dar galėjau pasitelkti, tai – grąžtas. Su juo būčiau sunaikinęs varžovų sieną“, - jau juokdamasis sakė J.Mourinho.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.