„Žalgiryje“ – rinktinės saugas ir grįžtantis J.Wilkas

Lietuvos čempiono Vilniaus „Žalgirio“ stovykloje – naujienos. Komandą papildė 28 metų Lietuvos rinktinės saugas Linas Pilibaitis bei grįžtantis tos pačios pozicijos žaidėjas iš Lenkijos Jakubas Wilkas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 6, 2014, 7:16 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 3:04 PM

L.Pilibaitis rungtyniavo Vengrijos „Mezokovesd“ ekipoje ir per 11 rungtynių įmušė 1 įvartį.

„L.Pilibaitis buvo vienas iš mūsų žiemos žaidėjų perėjimo lango pagrindinių tikslų. Labai džiaugiamės, kad jis prisijungė prie „Žalgirio“ šeimos. Lino perėjimas šiek tiek užtruko, nes jis iki vasaros turėjo galiojančią sutartį su Vengrijos Dėro ETO ekipa. Esame laimingi, kad Linui pavyko sėkmingai ją nutraukti ir jis atsidūrė mūsų komandoje“, - džiaugėsi „Žalgirio“ direktorius Mindaugas Nikoličius, pridūręs, kad lietuviui numatytas vieno iš lyderių vaidmuo.

Sportas.info teigimu, Rumunijos komandai „Vaslui“ paskolintas J.Wilkas prie „Žalgirio“ prisijungs vilniečių stovykloje Kipre. Vilkėdamas žaliai baltus marškinėlius saugas pavasarą žibėjo A lygoje ir sulaukė rumunų dėmesio.

Tiesa, ten persikėlęs į „Vaslui“ pernelyg nežibėjo – per 11 mačų pasižymėjo kartą bei dėl negauto penkių mėnesių atlyginimo paliko klubą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.