N.Vidičius po sezono atsisveikins su Anglija

Nemanja Vidičiui šis sezonas – paskutinis „Manchester United“ klube. 32 metų Serbijos rinktinės gynėjas ekipą paliks iškart po sezono, kuomet baigs galioti jo sutartis. Anksčiau ekipos treneris Davidas Moyesas yra užsiminęs, kad norėtų ir toliau turėti šį patyrusį žaidėją, tačiau N.Vidičius nori pakelti sparnus.

N.Vidičius (dešinėje) gali apsistoti Italijoje.<br>AP nuotr.
N.Vidičius (dešinėje) gali apsistoti Italijoje.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

Feb 7, 2014, 10:08 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 2:44 PM

„Nusprendžiau, kad išvyksiu. Noriu mesti sau dar vieną iššūkį ir išspausti iš savęs viską, kas geriausia per artėjančius metus“, - kalbėjo jis.

2006 metais į „Manchester United“ iš Maskvos „Spartak“ klubo atvykęs N.Vidičius teigė, kad kitas jo klubas bus tikrai ne iš Anglijos „Premier“ lygos.

„Nesvarstau galimybės likti šioje šalyje, nes vienintelis klubas, kuriame norėjau čia žaisti yra „Manchester United“. Man pasisekė, kad tiek metų buvau kartu“, - sakė futbolininkas.

N.Vidičius gali apsistoti Italijoje. Manoma, kad centro gynėjo nori Milano „Inter“ komanda. „Turiu keletą variantų. Pasirinksiu tokį, kuris tiks man ir mano šeimai“, - sakė N.Vidičius.

„Manchester United“ klubo paviešintame pranešime nėra D.Moyeso komentaro. Strategui reikės rimtai apsvarstyti, ką pastatyti į serbo vietą, nes šis buvo rimtas ekipos ramstis.

D.Moyesui, kuriam kol kas nepavyksta pradžiuginti klubo aistruolių, sunkiai sekasi kopti sero Alexo Fergusono pėdomis. Naujajam „Manchester United“ strategui po sezono gali tekti galvą pasukti dėl daugiau atsiradusių spragų.

Manoma, kad po sezono su klubu ateities nesies ir 35 metų gynėjas Rio Ferdinandas. Karjerą užbaigti turėtų 40 metų saugas Ryanas Giggsas, kuris jau dabar dirba ir trenerių štabe.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.