C.Fabregasas komandos kritikams ir J.Mourinho siūlo užsičiaupti

Čempionų lygos aštuntfinalį įtikinama pergale 2:0 pradėjusi „Barcelona“ džiūgauja, nes gerokai prispaudė savo varžovę „Manchester City“ komandą. O gera nuotaika pasikaustęs katalonų saugas Cescas Fabregasas po dvikovos pasiūlė užsičiaupti Jose Mourinho ir kitiems „Barcelona“ komandos kritikams, rašo goal.com.

L.Messi (viduryje) džiaugėsi realizuotu vienuolikos metrų baudiniu. Jį sveikina C.Fabregasas (kairėje) ir A.Iniesta.<br>AP nuotr.
L.Messi (viduryje) džiaugėsi realizuotu vienuolikos metrų baudiniu. Jį sveikina C.Fabregasas (kairėje) ir A.Iniesta.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 19, 2014, 2:12 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 3:21 AM

Per antradienio dvikovą 54 minutę raudoną kortelę gavo šeimininkų gynėjas Martinas Demichelis, kuris pargriovė Lionelį Messį. Argentinietis realizavo 11 m baudinį. O dvikovos, kurioje dominavo katalonai, pabaigoje įmušė dar ir Dani Alvesas. Po rungtynių „Manchester City“ treneris Manuelis Pellegrini pareiškė, kad teisėjas nevaldė situacijos ir priiminėjo „Barcelona“ komandai palankius sprendimus.

O dar prieš dvikovą „Barcelona“ stovyklą pasiekė krūva kritikos. Buvęs Madrido „Real“ treneris, dirbantis Londono „Chelsea“ klube, pareiškė, kad dabartinė „Barcelona“ - prasčiausia per daugybę metų. Tačiau C.Fabregasas gerbėjams pasiūlė žiūrėti į teigiamą pusę.

„Esame Ispanijos lygos viršūnėje, dabar pasiekėme puikų rezultatą, žaidžiame Karaliaus taurės finale. Daugiau nieko negali prašyti, - sakė C.Fabregasas. - Gal mums reikėjo kai ką įrodyti, bet manau, kad jau tai padarėme. Ir tai padarėme tinkamai. Visi kas sako, kad dabartinė „Barcelona“ nėra tikroji „Barcelona“, turės porai dienų užsičiaupti.“

Kritikams grąžos davęs C.Fabregasas tvirtino, kad nors pergalė Anglijoje pasiekta, namuose žaisti atsakomojo mačo nebus lengva.

„Turime gerbti varžovus iki pat pabaigos. Niekada nežinai, kas gali futbole nutikti. Turėsime kovoti labai tvirtai, kad patektume į ketvirtfinalį“, - sakė C.Fabregasas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.