J.Mourinho žodžiai supykdė „Chelsea“ puolėją

Prieš Čempionų lygos dvikovą Stambule su vietos „Galatasaray“ Jose Mourinho priverstas ne tik galvoti apie būsimų rungtynių taktiką, bet ir teisintis prieš savo komandos žaidėjus.

J.Mourinho priverstas teisintis prieš savo žaidėją.<br>AP
J.Mourinho priverstas teisintis prieš savo žaidėją.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 26, 2014, 6:15 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 10:01 PM

Londono „Chelsea“ klube kilo skandalas, kai buvo paviešinti trenerio iš Portugalijos ironiški žodžiai apie puolėją Samuelį Eto'o.

J.Mourinho atvirai šnekučiavosi su laikrodžių bendrovės „Hublot“ vadovu, nenutuokdamas, kad šį asmeninį jo pokalbį įrašė „Canal+“ televizija.

„Chelsea“ problema ta, kad man trūksta snaiperio. Turiu vieną (Samuelį Eto'o – Red.), bet jis yra sulaukęs 32 metų. Galbūt 35-erių, kas žino?“, – ironizavo J.Mourinho.

„Chelsea“ treneriui teko ilgai raminti aistras, kai šį per populiarią futbolo televizijos laidą parodytą jo pokalbį išgirdo pats žaidėjas.

„Kalbėjausi su juo (Samueliu – Red.) telefonu ir jis buvo labai supykęs, – „Canal+“ aiškino buvęs Kamerūno rinktinės treneris prancūzas Claude'as Le Roy. – Dar net nepamatęs ekrane visų tų vaizdų Mourinho iš karto nuėjo paaiškinti Samueliui, kad netikėtų tuo, ką jis ten apie save išgirs. Kad jis nieko blogo nekalbėjo apie jį. Bet galiu jums patvirtinti, kad Samueliui tie žodžiai tikrai nepatiko“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.