C.Ronaldo karjera galėjo pasukti į „Barcelona“ klubą

Buvęs Madrido „Real“ prezidentas Ramonas Calderonas atskleidė, kad Cristiano Ronaldo karjera galėjo pasukti į „Barcelona“ klubą. Pasak R.Calderono, prieš pasirašydamas rekordinę sutartį su „Real“, portugalų futbolo žvaigždė galėjo pasukti kitu keliu, rašo goal.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 1, 2014, 10:35 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 7:56 PM

29-erių C.Ronaldo dar 2009 metais už 94 milijonus eurų išvyko į Madridą iš „Manchester United“ klubo. Per tą laiką jis spindėjo Ispanijos sostinėje, mušdamas krūvas įvarčių. Pernai jam atiteko geriausiam metų futbolininkui įteikiamas „Ballon d'Or“ prizas.

R.Calderonas „talkSport“ pasakojo, kad tuometinis „Manchester United“ treneris seras Alexas Fergusonas mėgino suroganizuoti portugalo kelionę į „Barcelona“, tačiau C.Ronaldo atsisakė.

„Porą savaičių A.Fergusonas stengėsi jo neišleisti į Madridą, pasiūlydamas Barseloną. Pastarasis klubas buvo labai laimingas dėl tokio posūkio, tačiau pačiu svarbiausiu momentu C.Ronaldo pasakė, kad neketina keliauti į jokį kitą klubą – jis norėjo „Real“, - kalbėjo R.Calderonas. - Todėl jis pasirašė sutartį su mūsų klubu.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.