Graikijos derbyje – „Olympiakos“ puolėjo akistata su mirtimi

Georgios Karaiskakis stadionas išvydo didįjį šeimininkų Pirėjo „Olympiakos“ ir Atėnų „Panathinaikos“ derbį visu žiaurumu. Ant vejos vos neužgeso futbolininko gyvybė, trenerį ant žemės pakirto mestas daiktas, o stadionas eilinį kartą skendo fakelų dūmuose.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 3, 2014, 8:15 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 7:01 PM

30-ąją minutę stadione tvyrojo tragedijos nuotaika. „Olympiakos“ puolėjas Michaelis Olaitanas bėgdamas link savo aikštės pusės suklupo ant vejos ir prarado sąmonę.

Netrukus prie 21 metų Nigerijos futbolininko suskubo teisėjas ir futbolininkai, mosuodami rankomis prašę skubios medikų pagalbos.

Nuščiuvo net ir aistringieji „Olympiakos“ aistruoliai, visą mačą kėlę neramumus.

Laimei, M.Olaitanas atgavo sąmonę prieš jį nugabenant į ligoninę. Į gydytojų rankas patekusiam jaunam žaidėjui buvo atlikti tyrimai. Pranešama, kad M.Olaitano būklė stabili.

Futbolo istorijoje yra ne vienas atvejis, kai žaidėjų gyvybė užgesdavo rungtynių metu.

Antroje rungtynių pusėje įvyko dar vienas incidentas. Kėlinio viduryje saviškių žaidimu nepatenkinti „Olympiakos“ sirgaliai sviedė į „Panathinaikos“ trenerį Yannį Anastasiou pilną plastikinį puodelį su gėrimu.

Panašu, kad strategui gerokai kliuvo, nes šis susiėmęs už galvos krito ant vejos. Vis dėlto netrukus rungtynės buvo pratęstos ir Y.Anastasiou su „Panathinaikos“ šventė kiek netikėtą pergalę priešo teritorijoje 3:0.

„Olympiakos“ su 74 taškais tvirtai pirmauja Graikijos čempionate ir artimiausią persekiotoją lenkia 19-a taškų. „Panathinaikos“ su 50 taškų rikiuojasi ketvirti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.