„Dainavą“ valdys Europoje žinomi vadybininkai

Kaip anksčiau skelbė portalas lrytas.lt, Alytaus „Dainavos“ komandą treniruos legendinis Baltarusijos futbolininkas Sergejus Aleinikovas, kadaise žaidęs SSRS rinktinėje bei Turino „Juventus“ klube. Tačiau tai – ne vienintelės naujienos iš save anksčiau socialiniame tinkle „Facebook“ paslaptingiausiu klubu pasivadinusios „Dainavos“ stovyklos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 4, 2014, 3:28 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 5:44 PM

Alytausgidas.lt skelbia, kad praėjusį sezoną priešpaskutinę vietą užėmęs klubas turi naujus investuotojus. Jais tapo Italijoje, Prancūzijoje bei kitose šalyse dirbantys vadybininkai Giuseppe Greco ir Marcas Fourmeaux.

„Įsigijau klubą, nes viskas Alytaus miesto futbolo struktūroje - tinkama, todėl visas rungtynes norėtume žaisti, treniruotis Alytuje, o ne Kaune ar Vilniuje. Mes suprantame, kad gamta kartais gali pakeisti planus, tačiau mūsų prioritetas – namų aikštė. Tad jeigu meras leis – jau kitas rungtynes mes žaisime čia“, - į miesto vadovus kreipėsi naujasis „Dainavos“ prezidentas G.Greco cituoja alytausgidas.lt.

Futbolo vadybininkai jau kurį laiką bendravo su buvusiais klubo savininkais, stebėjo rungtynes.

G.Greco – buvęs žaidėjas, vilkėjęs Turino „Juventus“, Romos „Lazio“ ekipų marškinėlius. M.Fourmeaux – Europoje puikiai žinomas vadybininkas.

G.Greco bus „Dainavos“ prezidentu, o M.Fourmeaux – vadybininku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.