Brazilų legendų Ronaldo ir Romario mūšis tęsiasi

Dvejų Brazilijos futbolo legendų Ronaldo ir Romario mūšis viešojoje erdvėje tęsiasi. Šįkart storuliu vadinamas Ronaldo pareiškė, kad jį ir vėl užsipuolė Romario, pareiškęs, kad jis nesilaiko duoto pažado. Romario viešai yra teigęs, kad Ronaldo pažadėjo pasirūpinti nemokamais bilietais į pasaulio čempionato rungtynes negalią turintiems žmonėms.

Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

2014-03-18 18:05, atnaujinta 2018-02-15 07:49

Dabar 48-erių Romario – parlamentaras.

Brazilijoje vyksiančio pasaulio čempionato organizacinio komiteto narys 37 metų Ronaldo tikina, kad pažado neištesėjo šalies futbolo federacija. Jis pridūrė, kad nesupranta, kodėl Romario jį kritikuoja.

„Apgailėtina ir vėl matyti, kaip Romario mane viešai kritikuoja ir sako, kad esu atsakingas už tai, kas man visiškai nepriklauso, - socialinių tinklų paskyrose rašė Ronaldo. - Gal tai nežinojimas? Aš nesuprantu, kodėl švaistydamas laiką ir energiją manęs menkinimui, kongresmenas nesikreipia į tinkamus žmones ar institucijas. Iš to būtų naudos visiems.“

Ronaldo pabrėžė, kad pažadas 32 tūkstančius bilietų skirti neįgaliems žmonėms buvo duotas Brazilijos futbolo federacijos.

„Aš nesu politikas ir šios institucijos neatstovauju. Negaliu žadėti to, ko negaliu išpildyti“, - sakė jis.

Penktadienį Romario viešai parodė nuotrauką, kurioje po spaudos konferencijos stovi su Ronaldo. „Ši nuotrauka daryta 2011 metais, kai Ronaldo viešai pažadėjo bilietus neįgaliems žmonėms. Kol kas nieko negauta“, - rašė buvęs futbolininkas.

Romario – aktyvus kovotojas už neįgaliųjų teises Brazilijoje. Jo dukra – neįgali. Romario 1994 metais vedė brazilus į pasaulio čempionato viršūnę, kai Ronaldo dar buvo jaunas atsarginis žaidėjas. Vėliau Ronaldo triskart žaidė pasaulio čempionate ir 2002 metais laimėjo trofėjų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.