D.Šemberas prabilo apie pašalinių įtaką rinktinės treneriams

Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkas Deividas Šemberas tvirtino, kad į Lietuvos futbolo rinktinę žaidėjai parenkami ne tik dėl talento, bet ir dėl trenerių ryšių su agentais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-18 15:25, atnaujinta 2018-02-15 07:58

„SportIN“ žurnalui buvęs Lietuvos futbolo rinktinės žaidėjas užsiminė, kad nacionalinės komandos komplektacijai įtakos turi povandeninės srovės.

„Apie tai garsiai niekas nekalba, bet taip yra, – „SportIN“ paklaustas, ar tiesa, kad žaidėjų kvietimui į rinktinę įtakos turi tai, koks treneris vadovauja nacionalinei komandai ir su kokiais agentais jis dirba. – Kažkurie talentingi jauni žaidėjai per pažintis yra labiau pritraukiami į rinktinę.

Mano manymu tai blogai. Kitam geram žaidėjui dėl to į rinktinę užsidaro durys“.

82 rungtynes Lietuvos rinktinėje per karjerą sužaidęs D.Šemberas neįvardino trenerių, kurie žaidėjus renkasi pagal asmeninius interesus.

Per savo karjerą jis yra žaidęs rinktinėje, kai ją treniravo: Benjaminas Zelkevičius, Algimantas Liubinskas, Kęstutis Latoža, Robertas Tautkus, Julius Kvedaras, Stasys Stankus, Jose Couceiro, Raimondas Žutautas ir Csabo Laszlo.

Vadovaujant Cs.Laszlo 35 metų D.Šemberas ėmė nebesulaukti kvietimų į rinktinę. Į nacionalinę komandą jo nekviečia ir dabartinis treneris Igoris Pankratjevas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.