„Barcelona“ taikinyje – aštuoni nauji žaidėjai

„Barcelona“ klubas ruošiasi kitam sezonui. Pasak ESPN šaltinių, „Barcelona“ treneris Gerardo Martino klubo vadovams jau pateikė sąrašą žaidėjų, kuriuos norėtų matyti komandoje kitą sezoną.

ESPN teigia, jog "Barcelona" treneris G.Martino klubo vadovams pateikė sąrašą žaidėjų, kuriuos norėtų matyti savo komandoje kitą sezoną.<br>AP nuotr.
ESPN teigia, jog "Barcelona" treneris G.Martino klubo vadovams pateikė sąrašą žaidėjų, kuriuos norėtų matyti savo komandoje kitą sezoną.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 19, 2014, 4:38 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 7:03 AM

Jame – 8 pavardės: Sergio Aguero (25 metai, argentinietis, „Manchester City“ puolėjas), Miroslavas Klose (35 metai, vokietis, Romos „Lazio“ puolėjas), Arda Turanas (27 metai, turkas, Madrido „Atletico“ saugas), Ilkay Gundoganas (23 metai, vokietis, Dortmundo „Borussia“ saugas), Filipe Luisas (28 metai, brazilas, Madrido „Atletico“ gynėjas), Nevenas Subotičius (25 metai, serbas, Dortmundo „Borusia“ vidurio gynėjas), Santiago Vergini (25 metai, argentinietis, :Sunderland“ vidurio gynėjas, išsinuomotas iš La Platos „Estudiantes“ klubo), Matheusas Doria (19 metų, brazilas, „Botafogo“ vidurio gynėjas).

Šis sąrašas tapo savotiška G.Martino reakcija į gandus, jog jis paliks komandą po šio sezono.

2013-ųjų vasarą 51-erių argentinietis su Katalonijos klubu pasirašė dviejų metų sutartį, bet televizijos laidoje „Esport Club de Television de Catalunya“ buvo paskelbta, jog „Barcelona“ treneris paliks komandą jau po šio sezono.

Katalonijos žurnalistai teigė, jog G.Martino jau informavo savo artimuosius apie sprendimą kitą sezoną nedirbti „Barcelona“ klube.

„Prieš keletą minučių sužinojome, kad ši informacija jau cirkuliuoja kai kuriose redakcijose. Bet mes apie tai nieko nežinom, – savaitės pradžioje gandus neigė Manuelis Arroyo, „Barcelona“ klubo viceprezidentas rinkodarai ir žiniasklaidai. – Tata (G.Martino pravardė – Red.) turi kontraktą su klubu. Mes jau paprašėme, kad jis kategoriškai paneigtų šias kalbas. Jis nekalbėjo nei su savo bendradarbiais, nei su niekuo iš savo štabo apie tai. Visa tai yra netiesa“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.