„Ekraną“ papildė perspektyvus puolėjas

Šią savaitę Panevėžio „Ekranas“ pasipildė jaunu puolėju, alytiškiu Luku Baranausku. Jį „Ekranui“ iki birželio 20 dienos paskolino Klaipėdos „Atlantas“, rašo fkekranas.lt.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 28, 2014, 4:16 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 1:03 AM

Anksčiau futbolininkas tobulinosi Nacionalinėje futbolo akademijoje, atstovavo gimtojo miesto „Dainavai“, o praėjusių metų vasarą prisijungė prie uostamiesčio komandos, pasirašydamas dviejų metų sutartį.

Prieš sezono pradžią dvidešimtmetis futbolininkas buvo skolintas Alytaus „Dainavai“, tačiau dzūkų komanda neišsprendžia savo bėdų dėl naujų žaidėjų registracijos ir naujokai negali pagelbėti „Dainavai“. Praėjusiame sezone Alytaus miesto ekipoje L.Baranauskas sužaidė 12 rungtynių ir pelnė 3 įvarčius.

„Į Panevėžį atvykti norėjau, čia gera kompanija, daug pažįstamų veidų iš Nacionalinės futbolo akademijos, iš jaunimo rinktinių. Svarbu, kad komanda siekia laimėti, kelia aukštus tikslus“, – atvykęs į Panevėžį kalbėjo L.Baranauskas.

Ketvirtadienį futbolininkas dalyvavo pirmoje treniruotėje. Perspektyvus puolėjas jau galės būti registruojamas šeštadienio mačui su Vilniaus „Žalgiriu“. „Ekrano“ naujokas rungtyniaus 27-uoju numeriu pažymėtais marškinėliais.

Primename, kad A lygos V turo rungtynės tarp Panevėžio „Ekrano“ ir šalies čempionų „Žalgirio“ vyks šeštadienį futbolo akademijos stadione, mačo pradžia – 15 valandą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.