„Liverpool“ klubas pasirengęs atlaikyti spaudimą

„Liverpool“ futbolininkai savaitgalį 4:0 nušlavė „Tottenham Hotspur“ komandą ir atsistojo ant Anglijos „Premier“ lygos viršūnės. Jeigu „Liverpool“ laimės likusius šešis susitikimus – klubas taps čempionu, rašo BBC.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 31, 2014, 11:54 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 12:02 AM

„Dar yra daug taškų, dėl kurių reikės kovoti. Iki sezono pabaigos dar visos komandos išbarstys taškų“, - sakė „Liverpool“ strategas Brendanas Rodgersas.

Jo treniruojama ekipa turi 71 tašką. 69-is taškus turi Londono „Chelsea“ futbolininkai. Abi ekipos yra sužaidusios po 32 mačus.

Anglijoje į trofėjų taikosi ir „Manchester City“ komanda, Manuelio Pellegrini auklėtiniai po 30 rungtynių turi 67-is taškus, tad jai svarbiausia jų nešvaistyti.

„Mes nejaučiame spaudimo. Pasitikime savo žaidimu“, - sakė 41 metų specialistas, „Liverpool“ komandai vadovauti pradėjęs 2012-aisiais.

„Liverpool“ sirgaliai tikisi, kad jų dievaičiai žingsniuos be kluptelėjimų. Jeigu tai pavyktų, „Liverpool“ laimėtų pirmąjį Anglijos čempionato trofėjų nuo 1989-1990 metų sezono.

„Tai mūsų sirgalių svajonė. Jie nori titulo. Trofėjaus neturėjome ilgą laiką, tačiau dabar apie jį negalvoju. Mes turime pasirengti ir žaisti. Jeigu seksis – laimėsime rungtynes. Mes gerbiame „Chelsea“ komandą. Jie turi aukščiausios klasės trenerį ir ruošiasi laimėti Anglijoje bei Čempionų lygoje. „Manchester City“ yra nauja galia futbolo pasaulyje, - sakė B.Rodgersas. - Bet mes jaučiame, kad galime laimėti visus mačus. Esame alkani, o mūsų taktika – gerokai patobulėjusi ir ji gerėja.“

Likę „Liverpool“ mačai.

Išvykoje: „West Ham United“, „Norwich City“, „Crystal Palace“

Namuose: „Manchester City“, „Chelsea“, „Newcastle United“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.