„Monaco“ puolėjas R.Falcao slapta susitiko su „Real“ prezidentu

Kolumbietis Radamelas Falcao jau kitą sezoną apsivilks Madrido „Real“ marškinėlius? Apie tai vis garsiau svarsto Ispanijos žiniasklaida.

"Monaco" puolėjas R.Falcao šią vasarą gali persikelti į Madrido "Real" klubą.<br>"Scanpix/Reuters" nuotr.
"Monaco" puolėjas R.Falcao šią vasarą gali persikelti į Madrido "Real" klubą.<br>"Scanpix/Reuters" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 4, 2014, 3:41 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 9:18 PM

Monaco“ klubui priklausantis puolėjas sausio 22-ąją per Prancūzijos lygos rungtynes patyrė sunkią kojos traumą. Jam tuomet trūko kryžminiai kelio raiščiai.

Po operacijos R.Falcao gydytis išvyko į Madridą, kuriame ilgai gyveno, dar atstovaudamas Ispanijos sostinės „Atletico“ klubui.

Pasak Ispanijos televizijos kanalo „Cuatro“, Kolumbijos rinktinės puolėjas šią savaitę buvo pastebėtas prestižiniame Madrido „Meson Txistu“ restorane, kuriame vakarieniavo kartu su įtakingais futbolo pasaulio veikėjais.

Kartu su R.Falcao prie vieno stalo sėdėjo ne tik jo agentas Jorge Mendesas, bet ir „Manchester City“ techninis direktorius ispanas Txiki Begiristainas, „Monaco“ prezidentas rusas Dmitrijus Rybolovlevas ir Madrido „Real“ prezidentas Florentino Perezas.

Pasak Madrido dienraščio „AS“ oficialiai šie įtakingi futbolo vyrai susitiko dėl Borgonovo -- 2013-aisiais mirusio buvusio Italijos futbolininko vardu pavadinto – labdaros fondo reikalų.

Bet Ispanijos žiniasklaida neabejoja, jog prie stalo buvo aptarti ir šios vasaros perėjimų reikalai.

„Monaco“ dabar aktyviai domisi galimybėmis įsigyti „Real“ saugą argentinietį Angelį di Maria, o Madrido klubas – R.Falcao ir „Manchester City“ puolėju Sergio Aguero.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.