Į religinę kelionę išvykęs N.Anelka susimovė ir prarado sutartį

„Atletico Mineiro“ klubas paskelbė, kad atsiėmė siūlymą prisijungti prie ekipos Nicolasui Anelka, nes buvęs Prancūzijos rinktinės, Madrido „Real“, Londono „Chelsea“ puolėjas per ilgai neatvyko į Braziliją. „Atletico Mineiro“ direktorius Eduardo Malufas žiniasklaidai atskleidė, kad 35-erių futbolininkas, paskutinį kartą žaidęs „West Bromwich Albion“ komandoje, turėjo iki pirmadienio prisistatyti klubui, rašo guardian.co.uk.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 16, 2014, 8:03 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 2:03 PM

Tačiau antradienį N.Anelka agentas E.Malufui pareiškė, kad žaidėjas yra išvykęs į religinę kelionę po Kuveitą.

„Jis pirmiausia turėjo mums pranešti apie tai, - sakė E.Malufas. - Klubas yra gerokai svarbesnis reikalas, todėl mes atšaukiame sutarties siūlymą.“

„Atletico Mineiro“ prezidentas Alexandre Kalilas dar balandžio šeštąją paskelbė, kad pasirašys sutartį su N.Anelka. Klubas netgi pradėjo aktyvią rinkodaros kampaniją, nes N.Anelka būtų žaidęs kartu su buvusiu ekipos draugu „Paris Saint Germain“ komandoje Ronaldinho.

Tačiau antradienį „Atletico Mineiro“ oficialiai paskelbė, kad sutarties nebus. E.Malufas sakė, kad tai jau trečiasis kartas, kai agentas pateikia įvairius pasiteisinimus dėl N.Anelka nesugebėjimo prisistatyti.

„Atletico Mineiro“ dabar svarsto galimybę rašyti skundą FIFA, nes šis pažeidė sutarties taisykles.

N.Anelka kovo mėnesį prarado vietą „West Bromwich Albion“ klube. Anglijos klubas po penkių mačų diskvalifikacijos, kurią žaidėjas gavo dėl rasistinio ženklo rodymo aikštėje, atleido žaidėją. N.Anelka tikino, kad jis pats nutraukė sutartį su anglais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.