Treneriu tapęs R.Giggsas pirmiausia paskambino A.Fergusonui

„Manchester United“ vairą į savo rankas perėmęs Ryanas Giggsas pirmojoje savo, kaip trenerio, spaudos konferencijoje sakė, kad tai reikšmingiausia akimirka jo gyvenime.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-25 15:06, atnaujinta 2018-02-14 12:03

Futbolininkas neslėpė kaip didžiuojasi tuo, jog sulaukė pasiūlymo treniruoti komandą iki sezono pabaigos. Tačiau pripažino, kad prieš sekmadienį vyksiančias „Manchester United“ ir „Norwich city“ rungtynes jaudinsis ne mažiau nei prieš eidamas į aikštę.

„Buvo audringa savaitė. Tuomet, kai antradienio rytą Edas Woodwardas (klubo viceprezidentas, - red.) paklausė ar galiu vadovauti komandai likusiose ketveriose rungtynėse, sutikdamas neturėjau nė menkiausios abejonės.

Nuo to laiko prasidėjo beprotiška savaitė“, - šypsojosi R.Giggsas.

40-metis R.Giggsas „Manchester United“ klube yra nuo 1990-ųjų. Antradienį trenerio poste jis pakeitė atleistą Davidą Moyesą.

„Turiu pasakyti, tai yra akimirka, kuria labiausiai didžiuojuosi. „Manchester United“ palaikiau visą savo gyvenimą, tai buvo didžioji mano gyvenimo dalis nuo 14 metų, kuomet pradėjau lankyti klubo mokyklą. Didžiuojuosi tuo ir esu laimingas, šiek tiek nervinuosi, tačiau kaip ir žaidėjas nekantraudamas laukiu sekmadienio mačo“, - sakė jaunasis treneris.

Jis pripažino, kad priėmęs pasiūlymą, iškarto patarimų kreipėsi į buvusį „Manchester United“ trenerį serą Alexą Fergusoną.

„Sero Alexo treniruojamoje komandoje žaidžiau labai ilgai, todėl jis buvo pirmasis žmogus, kuriam paskambinau. Norėjau patarimo, norėjau žinoti ko tikėtis“, - pasakojo R.Giggsas.

Jis pasikalbėjo ir su klubo žaidėjais, su kuriais neseniai dar pats aikštėje kovojo dėl pergalių.

„Pasakiau jiems, kad pasitikiu jais, tikiu, kad jie gali ir, kad tai parodys sekmadienį. Kad suteiks malonumą ir pramogą sirgaliams, muš įvarčius, bus greiti ir užsidegę. Jie tai daro treniruotėse, taip žais ir sekmadienį“, - kalbėjo R.Giggsas.

Jam padės buvę komandos draugai – Phillas Neville, Paulas Scholesas ir Nicky Buttas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.