J.Mourinho – futbolo griovėjas, priešas ir didžiausia grėsmė

„Futbolo žudikas“, „Grėsmė futbolui“, „Nuobodyla“ – tokiais ir panašiais epitetais į kairę ir į dešinę mėtėsi vienu geriausių specialistų pasaulyje tituluojamą Jose Mourinho kritikavęs Danijos futbolo rinktinės treneris Mortenas Olsenas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 5, 2014, 11:10 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 7:16 AM

64 metų strategas pasipiktino Londono „Chelsea“ pasirodymu šį sezoną. J.Mourinho auklėtiniai baigė žygį Čempionų lygoje po pralaimėjimo pusfinalyje Madrido „Atletico“, o Anglijoje į priekį greičiausiai užleis „Liverpool“ su „Manchester City“.

„Mano pasaulyje, J.Mourinho yra grėsmė futbolui. Jei daug trenerių bandys kopijuoti jo stilių, futbolas tiesiog bus sunaikintas“, – savo kritikos tiradą pradėjo M.Olsenas.

„Įsivaizduokite, jei visi žįstų futbolą kaip J.Mourinho. Tuomet futbolas būtų be galo nuobodus, jo net nežiūrėčiau“, – pareiškė treneris, kurio didžiausi laimėjimai – Danijos ir Olandijos čempionų titulai, Olandijos taurė. Visi iškovoti prieš 16-24 metus.

„Jei turėčiau galimybę, su „Chelsea“ žaisčiau visiškai kitaip. Tačiau J.Mourinho žaidžia tik gynybinį futbolą. Klubo vadovai išleido tiek daug pinigų tokiems geriems žaidėjams... Po velnių, išnaudok juos!“ – portugalą J.Mourinho kritikavo danas.

„J.Mourinho neturi puolimo plano. Jis remiasi standartinėmis situacijoms ir tikisi, kad Hazardas arba Willianas kažką padarys patys. Pilnai suprantu, kodėl Hazardas sukritikavo „Chelsea“ žaidimą“, – savo kalbą baigė M.Olsenas.

J.Mourinho kol kas spaudoje dar nesudavė atsako, bet galima nė neabejoti, kad tai padarys. O kol portugalas ruošia savo perliukus, apie jo darbą kalba pasiekimai.

Septyni čempionų trofėjai vienuolikoje šalių, aštuoni Čempionų lygos pusfinaliai, vienas iš trijų trenerių, laimėjęs Čempionų lygą su dviem skirtingomis komandomis. J.Mourinho galėtų bakstelti pirštu į pasaulio čempionato Brazilijoje dalyvių sąrašą – Danijos futbolo rinktinės ten nė kvapo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.