„Manchester United“ žaidėją pasikinkę japonai atakuos agresyviai

Japonijos futbolo rinktinės treneris Alberto Zaccheroni paskelbė 23 rinktinės žaidėjų sąrašą. 61-erių italas tarp dvylikos Europos rungtyniaujančių futbolininkų pasirinko Keisuke Honda ir pateikė staigmeną – pakvietė veteraną Yoshito Okubo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-12 17:06, atnaujinta 2018-02-14 01:06

Kaip ir buvo tikėtasi, K.Honda sąraše atsirado kartu su „Manchester United“ saugu Shinji Kagawa ir „Mainz“ puolėju Shinji Okazaki. Kai sausį iš Maskvos CSKA išvyko į „AC Milan“ klubą, K.Honda įmušė tik vieną įvartį, tačiau atrankoje rimtai prisidėjo prie rinktinės rezultatų.

„Galiausiai nusprendėme kliautis žaidėjais, kurie puolime bus agresyvūs. Jaučiame, kad šie nariai suteiks geriausią galimybę žaisti mūsų futbolą“, - sakė A.Zaccheroni.

Y.Okubo buvo vienas iš kelių staigmenų. 31 metų futbolininkas pernai „J-League“ pirmenybėse buvo rezultatyviausias. Tačiau jis tik vieną kartą buvo įtrauktas į sudėtį, kai 2010 metais treneriu tapo A.Zaccheroni. Tačiau aštuoni šio sezono veterano įvarčiai neleido A.Zaccheroni nepastebėti Y.Okubo.

„Žinau, kad visi galvoja, jog anksčiau neišnaudodavau Y.Okubo. Bet jis turi daug patirties ir žino, kaip mušti įvarčius. Mums šis žaidėjas vertingas“, - kalbėjo buvęs tokių klubų kaip „AC Milan“ ir Turino „Juventus“ treneris.

Į sudėtį A.Zaccheroni įtraukė ir vienuolika Japonijos lygoje žaidžiančių futbolininkų. Japonija, kuri 2002 metais su Pietų Korėja rengė pirmenybes, ruošiasi penktajam pasaulio futbolo čempionatui iš eilės. C grupėje japonai žais su Dramblio Kaulo Kranto, Graikijos ir Kolumbijos rinktinėmis.

Vartininkai. Eiji Kawashima (Liežo „Standard“), Shusaku Nishikawa („Urawa Reds“), Shuichi Gonda ( „Tokyo“)

Gynėjai. Masahiko Inoha („Jubilo Iwata“), Yasuyuki Konno („Gamba Osaka“), Yuto Nagatomo (Milano „Inter“), Masato Morishige („Tokyo“), Atsuto Uchida („Schalke“), Maya Yoshida („Southampton“), Hiroki Sakai („Hannover“), Gotoku Sakai („Stuttgart“)

Saugai. Yasuhito Endo („Gamba Osaka“), Makoto Hasebe („Nurnberg“), Toshihiro Aoyama („Sanfrecce Hiroshima“), Hotaru Yamaguchi („Cerezo Osaka“)

Puolėjai. Keisuke Honda („AC Milan“), Yoshito Okubo („Kawasaki Frontale“), Shinji Okazaki („Mainz“), Shinji Kagawa („Manchester United“), Hiroshi Kiyotake („Nuremberg“), Yoichiro Kakitani („Cerezo Osaka“), Manabu Saito („Yokohama F Marinos“), Yuya Osako („1860 Munich“)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.