Y.Toure gimtadienį pamiršęs „Man City“ užrūstino jo agentą

Yaya Toure ateitį „Manchester City“ klube apgaubė abejonės po to, kai jo agentas apkaltino klubą nepagarba saugui, praneša ESPN.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 20, 2014, 12:58 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 5:49 PM

Dmitrijus Selukas skundėsi, kad jo kliento niekas nepasveikino su 31-uoju gimtadieniu Abu Dabyje, kur prieš savaitę komanda šventė iškovotą Anglijos čempionų titulą.

„Yaya yra labai nuliūdęs, jis galvoja palikti „Manchester City“. Nutiko keletas dalykų, kurie nuliūdino Yaya. Dabar jis turi visą dėmesį sutelkti į pasaulio čempionatą. Tačiau klubas su juo pasielgė nepagarbiai ir tikrai jį įskaudino.

Tai, kas nutiko per jo gimtadienį, rodo, kad klubui jis nerūpi. Tai buvo įrodymas. Jie gali sakyti ką nori - „Mums jis patinka, bet mes pamiršone“.

Pamiršote? Apie Yaya? Žaidėją, kuris jums padėjo dukart tapti Anglijos čempionais? Vaikiną, kuris padėjo iškovoti FA taurę ir lygos taurę?

Jo gimtadienis gali būti normalią dieną, normalioje komandoje, kur komandos draugai, bent jau pasveikintų. Tačiau, kai gegužės 11-ąją laimi čempionatą, kitą dieną vyksti į Abu Dabį, gegužės 13-ąją vyksta didžiulis vakarėlis ir niekas neprieina prie Yaya'os ir nepasako „su gimtadieniu“. Ko daugiau norėti? Jie neskiria dėmesio jam. Tai š***niausias dalykas“, - pasipiktinęs kalbėjo futbolininko agentas.

Klubas į agento kalbas gali žiūrėti skeptiškai, mat jis jau anksčiau yra reiškęs susirūpinimą dėl savo kliento.

2012-aisiais D.Selukas aiškino, kad futbolininkui iš Dramblio Kaulo Kranto reikia naujos motyvacijos, todėl jis gali persikelti į Londono „Chelsea“, Miuncheno „Bayern“ ar grįžti į „Barcelona“ komandą.

Pernai kovą agentas gąsdino, kad jo klientas paliks klubą, jei jam greitai nebus pasiūlytas naujas kontraktas. Tuomet gegužės pradžioje Y.Toure pasirašė naują ketverių metų kontraktą.

D.Selukas patikino, kad šį kartą tai – ne dėl pinigų.

„Yaya yra pakankamai turtingas, aš esu pakankamai turtingas ir mums svarbiausias dalykas yra santykiai. Jie nežino, kad pinigais negalima nusipirkti santykių. Joks šeichas negali nusipirkti santykių. Tai ne dėl pinigų ar naujo kontrakto. Tai dėl žmogiškų santykių, o klubas parodė, kad jo negerbia“, - aiškino agentas.

Y.Toure „Manchester City“ klube rungtyniauja nuo 2010-ųjų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.