Futbolo turgus: „Bayern“ tikslas – „Atletico“ gynėjas D.Godinas

Josepas Guardiola jau ruošiasi kitam sezonui. Miuncheno „Bayern“ treneris dar praėjusią savaitę su klubo vadovais specialiame pasitarime aptarė svarbiausius pirkinius vasaros futbolininkų turguje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 27, 2014, 1:42 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 11:43 AM

Vokietijos čempionatą ir šalies taurę laimėjęs, bet Čempionų lygos finalo nepasiekęs katalonas labiausiai trokšta sustiprinti savo komandos gynybos grandį. Birželio pabaigoje baigsis vidurio gynėjo Danielio Van Buyteno sutartis, todėl „Bayern“ jau žvalgosi, kuo belgą galėtų pakeisti.

Pasak „France Football“, J.Guardiola sudaryto sąrašo viršūnėje atsidūrė Diego Godino pavardė. 28 metų urugvajietis su Madrido „Atletico“ šį sezoną tapo Ispanijos čempionu ir žaidė Čempionų lygos finale, kuriame įmušė pirmąjį įvartį į Madrido „Real“ vartus.

D.Godino kontraktas su „Atletico“ baigsis tik 2018-ųjų birželį, bet Bavarijos klubas pasiryžęs jį išpirkti.

„Bayern“ taip pat domisi 27-erių metų marokiečiu Mehdi Benatia („Roma“) ir prancūzu Aymericu Laporte (Bilbao „Athletic“), už kurį baskai prašo 36 mln. eurų.

J.Guardiola akiratyje yra ir jam puikiai pažįstamas Martinas Montoya („Barcelona“), kuris šį sezoną labai mažai žaidė katalonų ekipoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.