Medžiotojas tikisi, kad neteks kovoti dėl vietos su R.van Persie

Klaasui Janui Huntelaarui pastarieji metai nebuvo lengvi. Medžiotoju pramintas olandų puolėjas buvo priverstas gydytis ne vieną traumą, tačiau jis atsitiesė. 30 metų „Schalke“ futbolininkas įgavo tinkamą formą, užtikrintai pasirengė ir laukia kelionės į Braziliją. K.J.Huntelaaro žaidimas patobulėjo, kai jis liovėsi varstęs medikų duris.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-06-03 16:08, atnaujinta 2018-02-13 05:39

Buvęs tokių klubų kaip Madrido „Real“ ir „AC Milan“ puolėjas šiemet mušė įvarčius ir padėjo „Schalke“ klubui iškovoti galimybę varžytis Čempionų lygos atrankoje.

Dabar Medžiotojas visiškai susitelkęs į pasaulio čempionatą ir nors jis favoritais laiko brazilus bei argentiniečius, galvoja apie karūną.

- Dėl vietos tarto sudėtyje kovosite su Robinu van Persie. Kaip vertinate savo šansus? Manote, kad gausite pakankamai laiko žaisti pasaulio čempionate?, - fifa.com paklausė K.J.Huntelaaro.

- Tikiuosi, kad žaisiu kiek galima daugiau. R.van Persie veikia kaip puolėjas, bet aš nemanau, kad tarp mūsų būtinai vyks kova. Be to, mūsų komandai nėra neįprasta pasirinkti schemą, kurioje – du puolėjai.

- Olandija žaidė 2010 metų finale. Ko turėtumėme tikėtis šiemet?

- Pralaimėjimas Pietų Afrikos Respublikos buvo didžiulis nusivylimas. Tikrai tikėjomės, kad tapsime pasaulio čempionais. Bet dabar mes galvojame tik apie Braziliją.

Dabar turime būti šimtu procentų pasirengę ir nesidairyti atgal.

- Olandija grupėje žais su Ispanija, Čile ir Australija. Ar esate patenkintas burtais?

- Tai tikrai bus nuostabūs mačai. Ispanai labai stiprūs, o Čilę dažnai vadina juoduoju arkliuku. Ši rinktinė 2010-aisiais, kai susidūrė su ispanais, parodė, kad yra pajėgi ir gali žaisti aukščiausiu lygiu. Negalime nuvertinti ir Australijos.

Bet kuriuo atveju, laukiu momento, kai sužinosime, kas įveikė grupės etapą. Aš tikiu savo komanda ir esu tikras, kad žengsime toliau. Tik prieš tai turime per kiekvieną mačą sužaisti šimtu procentų.

- Kokios yra Olandijos rinktinės stipriausios pusės?

- Turime daug patyrusių žaidėjų, kurie dabar žaidžia geriausiuose Europos klubuose ir rodo aukščiausios klasės futbolą. Bet mums labai naudinga, kad turime ir jaunų žaidėjų. Manau, kad šis patirties ir jaunystės mišinys leis mums pakilti aukščiau.

- Ką laikote favoritais Brazilijoje?

- Braziliją ir Argentiną. Abi šalys turi stiprias komanda su nuostabiais futbolininkais. Be to, jiems nereikės adaptuotis prie Pietų Amerikos klimato. O kitoms šalims, pavyzdžiui Europos, pirmiausia teks pratintis prie sąlygų, o tai gali turėti įtakos pasirodymams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.