Po fiasko Moldovoje Lietuvos jaunimas žada revanšą

Lietuvos jaunimo (iki 21 metų) rinktinė ruošiasi 2015 m. Europos čempionato atrankos turnyro rungtynėms. Šį ketvirtadienį trenerio Armino Narbekovo auklėtiniai Vilniaus LFF stadione susitiks su bendraamžiais iš Moldovos.

Lietuvos jaunimo (iki 21 metų) rinktinė ruošiasi 2015 m. Europos čempionato atrankos turnyro rungtynėms.<br>V.Knyzelio/LFF nuotr.
Lietuvos jaunimo (iki 21 metų) rinktinė ruošiasi 2015 m. Europos čempionato atrankos turnyro rungtynėms.<br>V.Knyzelio/LFF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 4, 2014, 3:41 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 4:50 AM

2013-ųjų lapkritį Tiraspolyje lietuviai pralaimėjo pirmąsias rungtynes 0:3, bet namuose žada revanšą.

„Šios rungtynės – principinės, nes mes norime ir privalome siekti revanšo. Manau, jog kiekvienas iš mūsų bus labai stipriai motyvuotas ir stengsis pasirodyti kuo geriau“, – kalbėjo Romos „Lazio“ klubui priklausantis gynėjas Aurimas Vilkaitis.

2015 m. Europos jaunimo čempionato atrankos 1 grupėje Lietuvos rinktinė užima 5-ą vietą tarp šešių komandų, po 7 mačų surinkusi 7 taškus. Moldavai yra antri (13 taškų po 7 rungtynių).

„Žinoma, jog Vilniuje, LFF stadione, bus visai kitokios rungtynės nei pernai Moldovoje. Manau, kad mes esame stiprūs komandine dvasia, esame užsispyrę ir turime charakterį, manau visos šitos savybės plius sirgalių palaikymas mums padės ketvirtadienį pasiekti saldų revanšą“, – garantavo Marijampolės „Sūduvos“ saugas Mindaugas Grigaravičius.

Jaunuosius kolegas LFF stadione žada palaikyti Vilniaus „Žalgirio“ ir „Trakų“ futbolininkai.

„Kuomet jaučiamas didelis žiūrovų palaikymas, tai visuomet maloniau rungtyniauti, nereikia tada jokios kitos motyvacijos. Prisimenu rungtynes su anglais, kurias mes su jaunimo rinktine žaidėme Vilniuje beveik pilname stadione ir tada pavyko pasiekti neblogą rezultatą. Linkiu didžiausios sėkmės rinktinės žaidėjams ir treneriams, manau viskas bus gerai ir mes iškovosime pergalę“, – kalbėjo žalgirietis E.Zagurskas, buvęs šios rinktinės žaidėjas.

„Savame stadione žaisti visada geriau, nes tai savas stadionas, tačiau svarbiausias dalykas – žmonės, kurie palaiko tave, kurie atėjo pasižiūrėti ir asmeniškai serga būtent už tave! Kiekvienas mylintis futbolą turi atrasti laiko ir atvykti į stadioną palaikyti mūsų jaunimo, kurie yra būsimi nacionalinės rinktinės žaidėjai“, -į rungtynes su Moldova taip pat kvietė ir „Trakų“ futbolo klubo puolėjas Tadas Labukas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Speciali „Nauja diena“ G. Kirkilui atminti