Apie karjeros pabaigą prabilusio Franko Lampardo nori 16 klubų

Neseniai pranešęs, kad jo karjeros etapas Londono „Chelsea" komandoje baigėsi, Frankas Lampardas Anglijos futbolo aistruoliams pasiuntė dar vieną žinutę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-06-05 11:28, atnaujinta 2018-02-13 04:06

Trečiame pasaulio čempionate žaisiantis 35-erių saugas užsiminė apie karjeros pabaigą. Tiesa, su viena sąlyga.

„Esu laimingas ir didžiuojuosi atstovaudamas Anglijos rinktinei. Jeigu mes laimėsime pasaulio čempionatą, tada aš greičiausiai kabinsiu batelius ant vinies", - pareiškė F.Lampardas, kuriam per pirmenybes Brazilijoje, birželio 20-ąją, sueis 36-eri.

Pasaulio čempionatai F.Lampardui kol kas nėra labai sėkmingi. 2006-aisiais į Vokietiją F.Lampardas atvyko kaip viena ryškiausių žvaigždžių, geriausio pasaulio futbolininko rinkimuose užėmęs antrąją vietą (po Ronaldinho). Tačiau saugui nepavyko pelnyti nė vieno įvarčio, o mače su Portugalija jis nerealizavo ir 11 m baudinio.

Po ketverių metų Pietų Afrikos Respublikoje teisėjai mače su Vokietija neįskaitė akivaizdaus jo įvarčio, galėjusio išlyginti rezultatą 2:2. Anglai pralaimėjo 1:4.

F.Lampardo kontraktas su Londono „Chelsea" baigiasi birželio pabaigoje ir tik tada futbolininkas planuoja svarstyti kitų klubų pasiūlymus.

BBC skelbia, kad patyręs futbolininkas jau sulaukė 16 klubų pasiūlymų, o tarp stipriausių kandidatų įvardijamas „New York City" klubas, kuris prieš keletą dienų pasirašė sutartį su ispanu Davidu Villa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.