J. Mourinho skėlė: per mačą išbėgo į aikštę ir pargriovė žaidėją

Didžiosios Britanijos „Soccer Aid“ UNICEF labdaros rungtynėse, kuriose kasmet tradiciškai dalyvauja futbolo ir pramogų pasaulio žvaigždės, linksmą pokštą iškrėtė Londono „Chelsea“ vairininkas Jose Mourinho.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 9, 2014, 6:51 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 12:52 AM

„Pasaulio žvaigždžių“ komandos treneris rungtynių metu netikėtai įbėgo į aikštę ir kirto per kojas šalia trenerių zonos buvusiam anglų dainininkui Olly Mursui.

Portugalas demonstratyviai pasišalino iš aikštelės, bet atsigręžęs ir nusišypsojęs „Išrinktasis“ papirko ir pargriautą atlikėją, ir „Old Trafford“ stadione susirinkusius žiūrovus.

Tiesa, ne viskas buvo taip gražu, kaip atrodo. Antrajame kėlinyje iš tikrųjų vienas kitam į atlapus kibo buvęs futbolininkas Edgaras Davidsas ir televizijos vedėjas Jonathanas Wilkesas.

Staiga agresyviai ėmęs žaisti E.Davidsas itin grubiai pargriovė anglą. Šis greitai pakilęs nuo vejos suskubo prie buvusios Olandijos futbolo žvaigždės.

Akiniuotasis E.Davidsas buvo pasiruošęs priešininko atsakui ir agresyviai atstatė alkūnę. Futbolininkus spėjo išskirti komandos draugai ir teisėjas, skyręs geltoną kortelę E.Davidsui.

Tris įvarčius įmušusio Clarence‘o Seedorfo vedama J.Mourinho komanda 4:2 nugalėjo Samo Allardyce‘o Anglijos ekipą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.