M. Mandžukičius dėl J. Guardiolos paliks „Bayern“ klubą

Mario Mandžukičius pareiškė, kad po pasaulio čempionato paliks Miuncheno „Bayern“ klubą. Kokia to priežastis? Jose Guardiolos taktikos, kurios neleidžia sužibėti 28 metų kroatui, rašo dailymail.co.uk.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 10, 2014, 8:41 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 12:41 AM

M.Mandžukičiaus žodžiai jau spėjo pritraukti rimtų klubų dėmesį. Itin ausis įtempė Anglijos „Premier“ lygos ekipos. Manoma, kad puolėją akylai stebi Londono „Chelsea“, „Arsenal“ ir „Manchester United“ klubai.

M.Mandžukičius Vokietijos taurės finale nebuvo įtrauktas į sudėtį. Tai aiškiai parodė, kad futbolininko stilius nėra tinkamas J.Guardiolos schemoms.

„Aš prieš taurės finalą susitikau Karlą Heinzą Rummenigge („Bayern“ vadovas, - Red.) ir pasakiau, kad noriu palikti klubą. Laikas „Bayern“ stovykloje buvo fantastiškas. Tai nuostabus klubas ir nemaniau, kad norėsiu išvyti, ypač tokiu metu, - kroatų laikraščiui „Sportske Novosti“ sakė M.Mandžukičius. - Bet būkime nuoširdūs – aš negaliu žaisti ir atskleisti savo stiprių pusių su J.Guardiolos stiliumi. Ir nesvarbu, kiek stengsiuosi.“

„Tai aš supratau per pirmąjį Čempionų lygos pusfinalio mačą, kai 0:1 pralaimėjome Madrido „Real“ komandai. Tiesiog geriau, kad pasuksime skirtingu keliu. J.Guardiola yra nuostabus treneris, tad linkiu jam ir kitiems sėkmės ateityje“, - sakė futbolininkas.

M.Mandžukičius praėjusį sezoną su treneriu Juppu Heynckesu ir „Bayern“ klubu laimėjo trejybę – Čempionų ir Vokietijos lygų bei Vokietijos taurės trofėjus. Kroatas tada įmušė 22 įvarčius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.