Spalvingi, nevykę ir puikūs – kokie rinktinių šūkiai? H grupė

Samurajai, Drambliai, Juodosios žvaigždės, Drakonai – spalvingosios futbolo rinktinės puoselėja ambicijas pasaulio čempionate Brazilijoje. O kas geriau išreiškia ambicijas ir sutelkia sirgalius? Šūkiai. Nuo raginimų stoti į kovą, žvilgsnių į istoriją iki perdėtų pasisakymų ir lėkštų eilučių – šalys įvairiai stengėsi pranokti varžovus konkurencinėje šūkių kovoje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 13, 2014, 5:01 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 9:30 PM

Kas iš to išėjo? Portalas lrytas.lt remdamasis washingtonpost.com informacija pateikia 2014 metų pasaulio futbolo čempionato rinktinių šūkius pagal grupes.

H grupė: Belgija, Alžyras, Rusija, Pietų Korėja

Rusija

Oficialus šūkis: „Niekas mūsų nesugaus“

Komentaras: Kai išgirsti šį šūkį, tikrai negali negalvoti apie Rusijos veiksmus Ukrainoje, kur Vladimiras Putinas pradėjo vieną didžiausių geopolitinių krizių Europoje po Šaltojo karo laikų.

Pietų Korėja

Oficialus šūkis: „Mėgaukitės, raudonieji“

Komentaras: Šis šūkis tikrai atsirado iš ankstesniojo – 2002 metais jie sakė: „Būkite raudonieji“. Tuomet turnyras buvo rengiamas Pietų Korėjos ir Japonijos. Pietų Korėja tada nustebino visus, kai pasiekė pusfinalį. Šiemet jų lūkesčiai tikrai bus mažesni.

Alžyras

Oficialus šūkis: „Dykumų kariai Brazilijoje“

Komentaras: Komandai – sausros metas? Rinktinė neturi realių galimybių pasipriešinti didžiausioms ekipoms, tačiau yra kovinga ir nori puikiai praleisti vasarą.

Belgija

Oficialus šūkis: „Tikėtis neįmanomo“

Komentaras: Šis šūkis – vertas sporto drabužių kompanijos, o ne vienos įdomiausių ir labai daug žadančių rinktinių Europoje. Belgai yra pasaulio čempionato juodasis arkliukas ir kalbama, kad jie gali pateikti tokią staigmeną, po kurios patys ir kels trofėjų. Komandoje gausu talentų, o tarp geriausių – imigrantų vaikai. Būtent tokia situacija už aikštės ribų vienybės nesuteikia.

Siūlomas pataisymas: „Tiek belgiška, kad Belgija gali išspausti“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.