Argentinos sirgaliai be bilietų okupavo „Maracana“ stadioną

Pasaulio čempionato rungtynes stadione gali pažiūrėti ir veltui. Tai įrodė Argentinos rinktinės sirgaliai, kurie be bilietų pateko į legendinį Rio de Žaneiro „Maracana“ stadioną.

Argentinos rinktinės sirgaliai be bilietų prasiveržė į legendinį "Maracana" stadioną stebėti mačo su bosniais.<br>AP nuotr.
Argentinos rinktinės sirgaliai be bilietų prasiveržė į legendinį "Maracana" stadioną stebėti mačo su bosniais.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 17, 2014, 3:09 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 6:43 PM

Apie 30 argentiniečių sekmadienio vakarą jėga prasiveržė pro visus saugumo barjerus stebėti pirmųjų savo numylėtinių rungtynių su Bosnija ir Hercegovina (2:1).

„Tie, kurie perlipo sieną, buvo sugauti ir atiduoti atitinkamoms tarnyboms“, – tvirtino Saint-Clairas Milesi, čempionato organizacinio komiteto Rio de Žaneire atstovas žiniasklaidai, kai pirmadienį internete pasklido išmaniuoju telefonu nufilmuotas mėgėjiškas video apie įžūlius sirgalius.

Argentinos rinktinės ir Buenos Airių „Boca Juniors“ klubo marškinėlius vilkintys sirgaliai jėga atidarė metalines duris ir prasmuko į stadioną, bėjėgiškai stebint keletui bilietų kontrolierių.

Čempionato rengėjai pradėjo oficialų tyrimą, o šį atvejį pavadino „vieninteliu“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.