Belgijos auksinei kartai - kritika ir kaltinimai sukėlus žiovulį

Prieš pasaulio futbolo čempionatą daugiausia buvo kalbama apie Brazilijos rinktinę, tačiau antraštėse pasirodydavo ir Belgijos komanda. Jai buvo iš anksto klijuojama „Juodojo arkliuko“ etiketė, o žiniasklaida spėliojo – kokias aukštumas pasieks Belgijos auksinė karta ir kokį futbolą gali ji pateikti?

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 17, 2014, 8:55 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 6:20 PM

„Nuobodų“, - taip BBC sakė buvęs Anglijos rinktinės žaidėjas Danny Millsas, įvertindamas pirmąjį belgų kėlinį dvikovoje su Alžyru (2:1). Per pirmąjį kėlinį nė karto kamuolio neįmetė į baudos aikštelę.

„Esu nusivylęs Belgijos rinktine. Visi kalbėjo, kad ši komanda turi būti pirma grupėje, tačiau kol kas ji pernelyg atsargi ir nerodo ambicijų. Nematau jokios aistros ir noro. Belgija žaidžia nuobodžiai“, - po pirmojo kėlinio kalbėjo D.Millsas, kai belgai į pertrauką išėjo po vienuolikos metrų baudinio atsilikinėdami 0:1.

„Esu nusivylęs Belgijos rinktine. Visi kalbėjo, kad ši komanda turi būti pirma grupėje, tačiau kol kas ji pernelyg atsargi ir nerodo ambicijų. Nematau jokios aistros ir noro. Belgija žaidžia nuobodžiai“, - sakė buvęs Anglijos rinktinės gynėjas Danny Millsas.

„Belgai žaidė nykiai ir jeigu niekas stipriai nepasikeis, po įvarčio jie neatsities“, - prognozavo jis.

„Belgijos rinktinė buvo labai rimta favoritė laimėti rungtynes, tačiau labai nuvylė. Paaiškėjo, kad ši neturi jokių idėjų prieš Alžyro gynyba, kuria stovi prie savo baudos aikštelės krašto. Alžyras nusipelnė pirmauti“, - taip pirmąjį kėlinį vertino guardian.co.uk.

Kai belgai išlygino rezultatą ir ėmė spausti Alžyrą, D.Millsas pripažino, kad įvyko rimtų pokyčių.

„Belgijos žaidime atsirado daugiau minties. Jie mėgina, turi tikslą“, - sakė D.Millsas..

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: A. Valinskas ir A. Zuokas apie rinkimus ir vatnikus