Ispanijos rinktinės ir „Barcelona“ saugas Xavi keliasi į Katarą

„Barcelona“ iš tiesų verčia naują puslapį. Po Carleso Puyolio ir Victoro Valdeso dar vienas komandos lyderis šią vasarą ruošiasi palikti Katalonijos klubą.

Ispanijos rinktinės ir „Barcelona“ saugas Xavi kitą sezoną jau gali žaisti Katare.<br>AP nuotr.
Ispanijos rinktinės ir „Barcelona“ saugas Xavi kitą sezoną jau gali žaisti Katare.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 17, 2014, 12:37 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 6:54 PM

Daugiausiai rungtynių (723) su „Barcelona“ apranga per visą istoriją sužaidęs saugas Xavi kitą sezoną karjerą turėtų pratęsti jau Katare.

„Barcelona“ smegenimis vadinamas 34-erių ispanas turi dar dvejus metus galiojančią sutartį su Katalonijos klubu. Bet pasak Kataro šeichams priklausančio televizijos kanalo „beIN Sports“, futbolininkas jau nusprendė pereiti į „Al-Sadd“ klubą.

„Reikėtų, kad mes kartu pasikalbėtume, ko jis nori ir ko norime mes“, – apie komandos lyderio ateitį aiškino naujasis „Barcelona“ treneris Luisas Enrique dar gegužęs 21-ąją per oficialų savo pristatymą šiose pareigose.

Pasak Kataro televizijos kanalo, Xavi ir Luiso Enrique pokalbis jau įvyko ir buvęs lyderis nesulaukė garantijų, jog bus centrinė figūra naujosios „Barcelona“ komandos projekte. Xavi nusprendė palikti klubą, kuriame užaugo ir praleido visą profesionalaus futbolininko karjerą.

Kartu su Xavi „Al-Sadd“ komandą turėtų taip pat papildyti 27-erių prancūzas Ben Arfa („Newcastle United“).

Savo ruožtu, Madride leidžiamas „Marca“ dienraštis dar sekmadienį paskelbė, jog „Barcelona“ aprangą gali apsivilkti buvęs Madrido „Real“ puolėjas Gonzalo Higuainas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.