Brazilijos rinktinei nesiseka dėl kaustančios įtampos?

Brazilijos ir Meksikos rinktinių mačas baigėsi 0:0.<br>AP nuotr.
Brazilijos ir Meksikos rinktinių mačas baigėsi 0:0.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 18, 2014, 1:07 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 6:12 PM

Brazilijos rinktinės šarvai ir toliau pliekiami kritikų kirčių. Kai brazilai 3:1 nugalėjo Kroatijos rinktinę, sirgaliai ir specialistai liejo pyktį dėl neįtikinančio žaidimo, tačiau gavę progą reabilituotis Luizo Felipe Scolari auklėtiniai ja nepasinaudojo. 2014 metų pasaulio futbolo čempionato šeimininkai antrąsias A grupės rungtynes su Meksikos ekipa sužaidė 0:0.

Brazilai mačo pradžioje ir pabaigoje surengė šturmus, bet Meksikos ekipa nesnaudė, o daliai mačo iš viso išjungė brazilus. Toks šeimininkų žaidimas sukėlė naują kritikos bangą.

„L.F.Scolari atrodo visiškai sumišęs ir pasimetęs. Matau jį netoli savęs. Šis scenarijus tikrai nebuvo kurtas brazilų ir jis tai žino“, - rašė BBC apžvalgininkas Benas Smithas, stebėjęs rungtynes Fortalezoje.

Prieš šias rungtynes L.F.Scolari padarė tik vieną keitimą – į aikštę leido Ramiresą, tačiau šis buvo pakeistas jau 46 minutę. 68 minutę aikštę paliko ir Fredas, sulaukęs nusivylimo.

„Kai kamuolys atsiranda varžovų baudos aikštelėje, Fredas niekada nejuda. Jis niekada nejuda“, - tikino futbolo analitikas Markas Lawrensonas.

„Fredas mane siutina. Jis kartais žaidžia tingiai. Tai žlugdo. Jis tikrai turi gabumų ir esu tikras, kad treneris jam pasakys, jog reikia daugiau“, - sakė buvęs britų puolėjas Alanas Sheareris.

Vienas garsiausių savo kartos futbolininku Clarence Seedorfas kalbėjo ir apie brazilų psichologiją.

„Frustracija ir nervingumas neleido brazilams įmušti. Jie turėjo progų, bet buvo aišku, kad ne viskas gerai jų galvose, - teigė C.Seedorfas. - Įžvelgiu brazilų žaidime įtampą – tiek judesiuose, tiek mintyse. Tikiuosi, kad treneris įkvėps žaidėjus. Mane labai nuvylė Paulinho – ir puolime, ir gynyboje.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.