Rusai prašė nebaksnoti į košmarišką Igorio Akinfejevo klaidą

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-06-18 05:05, atnaujinta 2018-02-12 18:12

Rusijos rinktinės puolėjas Aleksandras Keržakovas išgelbėjo savo komandą nuo gėdingo pralaimėjimo savo pirmosiose 2014 metų pasaulio futbolo čempionato H grupės rungtynėse. Rusijos rinktinė 1:1 sužaidė su Pietų Korėja, kuri pirmavo po itin apmaudžios vartininko Igorio Akinfejevo klaidos.

Fabio Capello kariauna atsiliko po to, kai Lee Keunas-ho iš toli smūgiavo tiesiai į I.Akinfejevą, tačiau šis nesugebėjo sugauti kamuolio, kuris nuo jo rankų peršoko vartininką ir įkrito į vartus.

Tačiau būtent po keitimo pasirodęs A.Keržakovas skirtumą išlygino.

„Nesuprantu, kodėl mes būtinai turime susitelkti į individualių žaidėjų pasirodymą“, - sportexpress.ru sakė A.Keržakovas, nenorėjęs komentuoti I.Akinfejevo žaidimo.

„Mes sužaidėme lygiosiomis ir tai nėra blogas rezultatas. Buvo nervų, bet tai labai svarbi diena, tad visi žinojome, kad gali būti klaidų. Be to, nesame pratę prie tokio oro – buvo labai karšta“, - sakė A.Keržakovas.

„Aš irgi nervinausi. Buvau įsitraukęs į rungtynes, netgi kai sėdėjau ant suolo. Tai pasaulio čempionatas ir tu žaidi su šalies rinktinės marškinėliais, tad negali nė sekundei atsipalaiduoti“, - sakė A.Keržakovas.

Rusų portalas championat.com I.Akinfejevo klaidą vadino košmariška.

„Jis geras vartininkas, - sakė rusų treneris Fabio Capello. - Juk gali būti klaidų. Kai kurie neteisingai skiria baudinį... Logiška, kad gali klysti ir vartininkas. Mes tikrai po to atsigausime. Galime susitaikyti su jo klaida, nes tai puikus vartininkas.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.