Kas nutiktų, jei futbolo čempionatą laimėtų Anglija?

Kas nutiktų, jeigu Pasaulio futbolo čempionatą laimėtų Anglija? Tokį klausimą svarsto interneto pokštininkai, spėliodami, kaip atrodytų didžiausių naujienų portalų antraštės, ir kokias ilgalaikes pasekmes visa tai sukeltų.

Interneto pokštininkai spėlioja, kaip atrodytų didžiausių naujienų portalų ir leidinių antraštės, ir kokias ilgalaikes pasekmes visa tai sukeltų.<br>9gag.com
Interneto pokštininkai spėlioja, kaip atrodytų didžiausių naujienų portalų ir leidinių antraštės, ir kokias ilgalaikes pasekmes visa tai sukeltų.<br>9gag.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 19, 2014, 7:14 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 4:31 PM

Suprantama, tai būtų toks svarbus įvykis, jog naujiena apie Anglijos pergalę BBC portale būtų paskelbta kaip pati svarbiausia, net jeigu tą pačią dieną kiltų Trečiasis pasaulinis karas.

Gali būti, kad žurnalistai taip užsišvęstų, jog apskritai vietoj antraščių pasirodytų tik nesuprantami raidžių kratiniai. O kitą dieną ne tik bulvariniuose, bet ir solidžiuose leidiniuose matytųsi tušti lapai, nes niekas tiesiog neateitų į darbą.

Girtas ministras pirmininkas Davidas Cameronas, palydėdamas savo frazę keiksmažodžiais, paskelbtų mėnesio trukmės atostogas visoje Anglijoje.

Anglijoje kasdien šviestų saulė, bet galiausiai šalį ištiktų krizė – prasidėtų alaus sausa, valstybė būtų priversta ieškoti, kaip papildyti alkoholio atsargas.

Žlugtų britų ekonomika, bet niekam tai nerūpėtų. Neištvėrę niekaip nesibaigiančio anglų lėbavimo, nuo Jungtinės Karalystės būtų priversti atsiskirti škotai.

Tačiau 2014-ieji anglams vis vien išliks didžiausios šlovės metais, kurie bus su nostalgija prisimenami ilgus dešimtmečius, vis bandant pakartoti šį žygdarbį kituose futbolo čempionatuose... ir vis nesėkmingai.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.