Bosnių treneris: „E. Džeko – mūsų L. Messi“

Vos prieš kelias savaites Edinas Džeko buvo vertinamas kaip geriausias žaidėjas Anglijos lygoje. Penktadienį Bosnijos ir Hercegovinos futbolininkas buvo sulygintas su šiuo metu trimis geriausiais pasaulio žaidėjas.

E.Džeko - viena svarbiausių bosnių rinktinės dalių.<br>AP nuotr.
E.Džeko - viena svarbiausių bosnių rinktinės dalių.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 21, 2014, 7:01 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 3:05 PM

„Jis lygiai taip pat mums reikalingas kaip Cristiano Ronaldo Portugalijai, kaip Neymaras Brazilijai ar Leonelis Messi Argentinai, - sakė Bosnijos Hercegovinos treneris Safetas Sušičius. – Štai tiek jis yra svarbus mūsų komandai“.

„Manchester City“ žvaigždė pasaulio čempionatą pradėjo ne pilnu pajėgumu – pirmose pasaulio čempionato rungtynėse prieš Argentiną neįmušęs nė įvarčio, kartu su komanda patyrė pralaimėjimą 1:2.

Naujokų noras išlikti čempionate – didelis, tad E.Džeko šeštadienio rungtynėse su Nigerija teks patirti nemenką spaudimą. Komandai reikia įvarčių.

„Mes esame išskirtiniausioje padėtyje iš visų komandų, - sakė S.Sušičius. – Jei mes pralaimime, galime krautis daiktus ir važiuoti namo“.

„Mes esame komanda, kuri žaidžia puolamąjį futbolą ir nori nugalėti bet kurią komandą bet kuriuo metu, - teigė komandos treneris. – Mes žaidžiame dėl to, kad laimėtume“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.