I. Casillasas sudarė paktą su „Real“ ir liks vienam sezonui

Ikeras Casillasas po kito sezono veikiausiai atsisveikins su Madrido „Real“ klubu. Insidespanishfootball.com skelbia, kad vartininkas su „Real“ prezidentu Florentino Perezu yra sudarę paktą, kuris leidžia I.Casillasui po 2014-2015 metų sezono nemokamai atsisveikinti su komanda.

I.Casillasas po kito sezono paliks Madrido klubą.<br>AP nuotr.
I.Casillasas po kito sezono paliks Madrido klubą.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 21, 2014, 4:02 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 3:08 PM

Pasak Ispanijos sporto laikraščio „AS“, I.Casillasas ir jo agentas po triumfo Čempionų lygoje buvo susitikę su F.Perezu ir kalbėjo apie jo ateitį.

F.Perezas minėjo, kad įtikino pasilikti I.Casillasą vienam sezonui, nors jo sutartis galioja iki 2017 metų. Kol kas neaišku, kokį vaidmenį vartininkas atliks klube. Spėliojama, ar Carlo Ancelotti ir toliau Diego Lopezui leis žaisti Ispanijos pirmenybėse, o I.Casillasui – Čempionų lygoje ir Karaliaus taurėje.

Neseniai agentas Miha Mlakaras patvirtino, kad su juo buvo susisiekta dėl kliento Jano Oblako, 21 metų vartininko iš Slovėnijos, kuris gina „Benfica“ vartus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.