K. Benzema veržiasi į pasaulio čempionato žvaigždyną

Karimas Benzema iki šio pasaulio futbolo čempionato dar niekada Prancūzijos futbolo rinktinei nepelnė įvarčio. Dabar jis sparčiai tampa viena iš ryškiausių turnyro žvaigždžių.

„Aš esu laimingas ir didžiuojuosi mūsų komandos stipriu pasirodymu. Mes pelnėme įvarčius, mes žaidėme kaip komanda“, - džiaugsmo neslėpė K.Benzema.<br>AP nuotr.
„Aš esu laimingas ir didžiuojuosi mūsų komandos stipriu pasirodymu. Mes pelnėme įvarčius, mes žaidėme kaip komanda“, - džiaugsmo neslėpė K.Benzema.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

Jun 21, 2014, 1:20 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 3:15 PM

Penktadienio rungtynėse su Šveicarija, kur Prancūzijos rinktinė nukovė priešininkus 5:2, K.Benzema dukart į vartus pasiuntė kamuolį, bet vienas įvartis nebuvo įskaitytas, o vėliau turėjo progą realizuoti dar vieną.

K.Benzema kamuolio neįspyrė po baudinio, skirto pirmajame rungtynių kėlinyje. Paskutinėmis rungtynių minutėmis Prancūzijos puolėjas įspyrė kamuolį į priešininkų vartus, tačiau tai jis padarė po teisėjo švilpuko, todėl įvartis nebuvo įskaitytas.

„Aš negirdėjau teisėjo švilpuko. Pelniau du įvarčius, kurie nebuvo įskaityti, tai pradeda mane erzinti“, - po rungtynių su Šveicarija juokavo K.Benzema.

Pirmose pasaulio čempionato rungtynėse su Hondūro rinktine K.Benzema komandai pelnė du įvarčius, o Prancūzija susitikimą laimėjo 3:0.

„K.Benzema šiuo metu demonstruoja puikią savo formą, - sakė Prancūzijos rinktinės treneris Didier Deschamps. – Jis yra vienas geriausių žaidėjų pasaulyje ir yra labai naudinga turėti tokį žaidėją šiose varžybose“.

K.Benzema Prancūzijos rinktinei Europos čempionatuose 2008 ir 2012 metais nepelnė įvarčių, o trenerio Raymondo Domenecho nebuvo paimtas į rinktinę paskutiniame pasaulio čempionate. Frankas Ribery puikiai žaidė prieš pasaulio čempionatą, tačiau pristabdė dėl nugaros skausmų, tai K.Benzema atvėrė galimybę pasirodyti.

„Aš esu laimingas ir didžiuojuosi mūsų komandos stipriu pasirodymu. Mes pelnėme įvarčius, mes žaidėme kaip komanda“, - džiaugsmo neslėpė K.Benzema.

„Aš viską padariau 100 procentų, tačiau galiu ir geriau“, - sakė K.Benzema, kuris su Olandijos žaidėju Robinu van Persie ir Arjenu Robbenu, Vokietijos Thomas'u Muelleriu ir Ekvadoro Enneriu Valencia turi po tris įvarčius.

„Aš nesistengiu siekti sau naudos, pelnu įvarčius dėl savo komandos draugų“, - pridūrė K.Benzema, šlovindamas komandos draugus Oliverį Giroudą ir Mathieu Valbuena‘ą.

Šie trys futbolininkai pelnė įvarčius rungtynėse su Šveicarija. Taip pat kamuolį po K.Benzema rezultatyvaus perdavimo į priešininkų vartus įspyrė Moussa Sissoko.

„Mes įgijome pasitikėjimą vienas kitu, kai žaidėme kartu ir supratome vienas kitą, - sakė K.Benzema. – Mes visi pagerinome komandos žaidimą“.

Praėjusį spalį K.Benzema neatrodė pajėgus, kai iš 15 tarptautinių rungtynių jis nepelnė nė įvarčio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.