Prancūzų spauda – apie beveik tobulą rinktinę, italų - antausį

Prancūzai (kairėje) ir italai mačus baigė skirtingų nuotaikų. Skirtingų nuotaikų buvo ir šalių žiniasklaida.<br>AP nuotr.
Prancūzai (kairėje) ir italai mačus baigė skirtingų nuotaikų. Skirtingų nuotaikų buvo ir šalių žiniasklaida.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 21, 2014, 11:13 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 3:19 PM

Po pirmosios pergalės Prancūzijos rinktinė sulaukė kritikos dėl prasto nusiteikimo, tačiau ištaisė klaidas ir pateisino publikos lūkesčius. Penktadienį prancūzai 5:2 sutriuškino šveicarus ir sulaukė krūvos pagyrimų. Savo šalies žiniasklaidoje Didier Deschamps'o komanda vadinama beveik tobula, o Prancūzijos žaidimas – įspūdingu.

„Triuškinama pergalė prieš Hondūrą (3:0) sumenko dėl silpnų varžovų, tačiau sėkmė dvikovoje su šeštąja FIFA reitingo komanda suteikė daug vilčių pasaulio čempionate“, - rašė lequipe.fr. Būtent jis skelbė: „Mėlynieji beveik tobuli.“

laprovence.com demonstravo pasitikėjimą: „Prancūzijos komanda surengė tikrą šou ir rimtai nusitaikė į aštuntfinalį. Čia sunku abejoti gera baigtimi po to, kai Mėlynieji laimėjo du mačus.“

france24.com kalbėjo apie surengtą festivalį ir rašė: „Prancūzija paliko labai stiprų ir gerą įspūdį. Mėlynieji viena koja atkrintamosiose.“

Kitokiu kampu į savo rinktinę buvo priversta žiūrėti Italijos žiniasklaida. Italai penktadienį 0:1 pralaimėjo Kosta Rikai ir savo likimą spręs paskutinėse grupės rungtynėse su Urugvajumi.

„Šįkart Italija – katastrofa“, - skambiai skelbė „La Gazzetta dello Sport“.

„Įkalinti. Rinktinė nugalėta Kosta Rikos ir turi daug problemų. Laimei, kad yra šansas – reikia nugalėti Urugvajaus rinktinę“, - rašė „La Gazzetta dello Sport“.

corrieredellosport.it pralaimėjimą pavadino kvailyste.

„Jokio Anglijos karalienės bučinio. Greičiau skaudus antausis. Mario Balotelli paprašytas Anglijos karalienės bučinys, jeigu komanda laimės, dabar primena kartėlį“, - rašė corrieredellosport.it.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.