S. Romero: „L. Messi patrynė magišką lempą ir laimėjome“

L.Messi nuostabiu smūgiu lėmė pergalę Argentinai.<br>AP nuotr.
L.Messi nuostabiu smūgiu lėmė pergalę Argentinai.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 21, 2014, 10:54 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 3:02 PM

Lionelis Messi pirmąją teisėjo pridėto laiko minutę priėmė kamuolį, jį šiek tiek pasivarė ir būdamas maždaug 20 metrų atstumu nuo varžovų vartų smūgiavo. Netrukus Argentinos rinktinė šventė antrąją pergalę 2014 metų pasaulio futbolo čempionate. Belo Orizontėje argentiniečiai 1:0 palaužė Irano ekipą, kuri iššvaistė ne vieną progą ir buvo už tai nubausta.

Argentinos rinktinės vartininkas Sergio Romero puikiai apibūdino dvikovos baigtį. „L.Messi patrynė magišką lempą ir mes laimėjome“, - sakė jis.

Tačiau argentiniečių strategas nemano, kad ši pergalė – daugiau atsitiktinė sėkmė.

„Pirmojoje pusėje turėjome keturis ar penkis aiškius šansus įmušti. Antrajame jie mums viską apsunkino greitomis atakomis. Tačiau tai, kad turime L.Messi viską išsprendė“, - sakė Argentinos rinktinės treneris Alejandro Sabella.

Irano rinktinė šiose rungtynėse turėjo ne vieną progą pasižymėti, o daugiausia šansų – antrajame kėlinyje. Geriausią progą 67 minutę turėjo Ashkanas Dejagahas, stipriai galva smūgiavęs į vartus. Tuomet, kaip ir kitus kartus, Argentiną gelbėjo S.Romero katino refleksai.

„Žinojome, kad bus įtemptos rungtynės. Ačiū Dievui, kad tada sugebėjau paliesti kamuolį ir jis neįkrito“, - sakė S.Romero.

Pergalė leido Argentinos rinktinei įsirašyti šeštąjį tašką ir užsitikrinti vietą aštuntfinalyje.

„Kai pamačiau, kad įmušiau, buvau labai laimingas. Rungtynės tikrai buvo sudėtingos. Mums buvo sunku pralaužti jų gynybą. Dvikova buvo karšta“, - sakė L.Messi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.