A. Robbenas gyrė oranžinius liūtus, V. Del Bosque – jauną kartą

A.Robbenas atliko rezultatyvų perdavimą.<br>AP nuotr.
A.Robbenas atliko rezultatyvų perdavimą.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 23, 2014, 10:55 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 1:50 PM

„Kovojome kaip liūtai. Kaip oranžiniai liūtai“, - taip savo komandą įvertino kapitonas Arjenas Robbenas, kai Olandijos futbolo rinktinė iškovojo trečiąją pergalę B grupėje ir pateko į aštuntfinalį būdama pirmoje vietoje. Olandai 2:0 palaužė Čilės komandą, savo pirmąjį įvartį įmušę 77 minutę.

„Labai didžiuojuosi šia komanda. Visi matėte, kaip kovojome. Buvome pranašesni ir nesuteikėme varžovams galimybų įmušti“, - kalbėjo A.Robbenas.

B grupėje įvyko ir autsaiderių dvikova. Ją laimėjo Ispanijos futbolininkai, 3:0 sutriuškinę Australijos komandą. Abi ekipos po dviejų turų žinojo, kad tai bus paskutinės pasaulio čempionato rungtynės.

Ispanijos rinktinei tokia situacija – tikras pažeminimas. Juk tris pagrindinius trofėjus – du Europos čempionatus ir 2010 metų pasaulio čempionatą – iš eilės laimėję ispanai tikėjosi žengti iki finalo. Po dvikovos Vincente del Bosque siūlė sirgaliams nenusiminti – ateina nauja karta.

„Yra daug žaidėjų, kurie gali labai padėti šiai komandai. Turime domėtis jaunais futbolininkais, kurie ateina. Negalime nieko nurašyti“, - sakė V.del Bosque.

Ispanijos rinktinės saugas Xabi Alonso apie skausmingą turnyrą kalbėti nenorėjo.

„Tai kas nutiko – praeityje. Mėginome su savo situacija taikytis kuo geriau. Mes keliaujame namo ir tai liūdna“, - sakė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.