Cristiano Ronaldo – trenerio pažadas ir amerikiečių pagyros

C.Ronaldo atliko puikų perdavimą, pasibaigusį įvarčiu.<br>AFP/Scanpix nuotr.
C.Ronaldo atliko puikų perdavimą, pasibaigusį įvarčiu.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 23, 2014, 11:08 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 2:27 PM

Kai Cristiano Ronaldo aikštėje – vieno įvarčio persvara niekada nėra saugi. Tuo įsitikino JAV rinktinė G grupės rungtynėse. Tiksint paskutinėms teisėjo pridėto laiko akimirkoms Po C.Ronaldo perdavimo Silvestre'as Valera pelnė įvartį ir išlygino rezultatą 2:2.

Puolėjas žaidė nepaisant kairiojo kelio traumos, tačiau jo įtaka išryškėjo tik mačo pabaigoje.

„Jo perdavimas buvo puikus“, - po rungtynių sakė JAV rinktinės vartininkas Timas Howardas, buvęs C.Ronaldo komandos draugas „Manchester United“ ekipoje. Ir pridėjo, - Futbolas kartais būna žiaurus.“

G grupėje Vokietijos ir JAV komandos turi po 4 taškus, Ganos ir Portugalijos rinktinės – po tašką. Paskutinėse grupės rungtynėse amerikiečiai žais su vokiečiais, o portugalai kovos su Ganos futbolininkais.

„Akivaizdu, kad mes esame nepatenkinti. Tačiau turime žiūrėti pozityviai, iškovojome tašką. Kova vyks iki paskutinių rungtynių ir, tikiuosi, kad šį darbą atliksime gerai“, - sakė JAV rinktinės kapitonas Clintas Dempsey.

Nani sužaidus vos 5 minutes išvedė Portugalijos rinktinę į priekį. Antrojo kėlinio pradžioje Jermaine'as Jonesas rezultatą išlygino, o likus 10 minučių iki antrojo kėlinio pabaigos C.Dempsey išvedė amerikiečius į priekį.

„Dabar turime įveikti Vokietiją. Štai ką turime padaryti. Turime vos dieną, kad atsigautume“, - sakė JAV rinktinės treneris Jurgenas Klinsmannas. Jis taip pat pridūrė, kad vokiečiai turės nežymų pranašumą, mat jiems tenka mažiau keliauti.

Portugalijos rinktinės trenerio Paulo Bento laukia sunki užduotis. Jo rinktinei paskutinėse rungtynėse reikia nugalėti Ganos rinktinę ir tikėtis vokiečių pergalės. Vis dėlto, jis pažadėjo, kad visos atsakomybės neužkraus ant rinktinės žvaigždės C.Ronaldo pečių.

„Mes turime geriausią žaidėją pasaulyje, tačiau jam padeda ir kiti. Kai priėmiau pasiūlymą treniruoti rinktinę, pasakiau, kad neužkrausiu atsakomybės ant jo ar kurio nors kito vieno žaidėjo pečių. C.Ronaldo yra labai svarbus žaidėjas, bet nemanau, kad jis gaus daugiau spaudimo nei iki šiol.

Situacija labai paprasta – arba mes laimime, arba kraunamės daiktus ir važiuojame namo. Jeigu sužaidžiame lygiosiomis – tas pats. Toks scenarijus portugalams nėra būdingas“, - kalbėjo treneris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.