Kroatai apmaudą malšina guosdamiesi tobulėjimu

I.Rakitičius - vienas Kroatijos rinktinės lyerių.<br>AP nuotr.
I.Rakitičius - vienas Kroatijos rinktinės lyerių.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 24, 2014, 8:56 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 1:50 PM

Kroatijos rinktinės treneris Niko Kovačas tikisi išsaugoti postą, nepaisant to, kad jo treniruotai rinktinei pasaulio čempionate nepavyko įveikti grupės barjero.

„O kodėl ne? Mes patekome į pasaulio čempionatą ir tai – sėkmė. Aš turiu kontraktą ir jis galios. Nematau priežasčių, kodėl neturėtų. Kaip ir sakiau prieš tai, buvo sunki grupė“, - kalbėjo strategas, po to kai Kroatijos rinktinė 1:3 pralaimėjo Meksikos futbolininkams.

Pergalės atveju kroatai pirmą kartą nuo 1998-ųjų būtų patekę į aštuntfinalį. Tačiau per dešimt antrojo kėlinio minučių meksikiečiai įmušė visus tris įvarčius ir sudaužė kroatų viltis.

„Toks gyvenimas. Ši grupė buvo labai sunki, o Meksika ir Brazilija buvo favoritės. Mums nepavyko tapti siurprizu“, - apgailestavo N. Kovačas.

„Mes turime gerą komandą. Turime sunkiai dirbti, išanalizuoti kas mums nesisekė ir tuos dalykus pataisyti. Išanalizuosime savo pasirodymą ir padarysime išvadas. Manau, kad per per pastaruosius šešis mėnesius pasiekėme gerą progresą, tačiau šis tobulėjimo procesas turi tęstis“, - sakė Kroatijos rinktinės reneris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.