Neymaras gyvena svajonėje, L. F. Scolari norėtų kitų varžovų

Neymaras pelnė pirmuosius du įvarčius.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Neymaras pelnė pirmuosius du įvarčius.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 24, 2014, 9:27 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 1:44 PM

„Jaučiu atsakomybę eiti į aikštę ir padėti komandos draugams. Šiandien tai atlikau gerai ir mes pasiekėme rezultatą, kurio norėjome“, - kalbėjo Brazilijos rinktinės žvaigždė Neymaras. Pasaulio čempionato šeimininkai paskutinėse A grupės rungtynėse 4:1 nugalėjo Kamerūno rinktinę.

Pirmuosius du įvarčius į Kamerūno rinktinės vartus siuntė būtent 22 metų „Barcelona“ puolėjas Neymaras.

„Tai buvo mūsų geriausios rungtynės. Ne tik dėl rezultato, bet ir dėl to kaip žaidėme. Spaudėme savo varžovus taip, kaip norėjome. Nusipelnėme šio rezultato, kiekvienas komandos narys prisidėjo prie to, ką šiandien padarėme.

Nėra spaudimo. Visada sakiau, kad nėra spaudimo, kai sieki svajonės. Žaidžiu rungtynėse, apie kurias visada svajojau. Noriu padėti ne tik mušdamas įvarčius, bet darydamas viską, ko reikia aikštėje. Esame teisingame kelyje“, - sakė futbolininkas.

Pirmą vietą grupėje užėmę brazilai aštuntfinalyje žais su Čilės futbolininkais.

„Jei galėčiau rinktis, rinkčiausi kitą komandą. Čilė yra gera Pietų Amerikos rinktinė, jie žaidžia kokybiškai, yra organizuoti ir tiki savimi

Man patiko tai, kaip žaidė mūsų komanda. Buvo pakilimų ir prastesnių akimirkų, tačiau apibendrinus matosi, kad mes patobulėjome. Tobulėjame mačas po mačo ir tai labai svarbu“, - kalbėjo brazilų treneris Luizas Felipe Scolari.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.