L. Messi gimtadienio dovana – vardiniai bateliai

Birželio 24-ąją vienas geriausių futbolininkų visame pasaulyje, Argentinos nacionalinės rinktinės žvaigždė ir „Barcelona“ (Ispanija) klubo puolėjas Lioneli Messi atšventė savo 27-ajį gimtadienį. Turbūt vieną geriausių dovanų jis jau padovanojo sau ir savo gerbėjams – rungtynėse prieš Iraną, per pridėtą laiką įmušė įvartį į varžovų vartus ir taip praktiškai užtikrino Argentinos rinktinės patekimą į aštuntfinalį.

L.Messi tikisi, kad vieną svarbiausių gimtadienio dovanų pavyks gauti jau šį vakarą vykstančiose rungtynėse su Nigerija, pergalė Argentinos rinktinei užtikrins aukščiausią vietą savo grupėje.
L.Messi tikisi, kad vieną svarbiausių gimtadienio dovanų pavyks gauti jau šį vakarą vykstančiose rungtynėse su Nigerija, pergalė Argentinos rinktinei užtikrins aukščiausią vietą savo grupėje.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 25, 2014, 12:57 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 1:02 PM

Tarp daugybės sveikinimų ir dovanų, Lionelis Messi gavo ir vieną ypatingą. Viena iš pagrindinių čempionato rėmėjų, kompanija „Adidas“ sukūrė ir įteikė futbolininkui jo vardo batus - „adizeroTM f50 Messi“. Juos futbolininkas jau spėjo išbandyti treniruotėje prieš vyksiančias futbolo varžybas su Nigerija.

Naujieji bateliai nors savo techninėmis savybėmis ir aptakiomis formomis panašūs į šiam čempionatui sukurtų „Battle Pack“ batelių seriją, tačiau išsiskiria savo spalvomis. Dominuoja ryškios žalia, mėlyna, oranžinė ir rožinė, kurios dar labiau tampa matomos balto batelio fone. Iš viso pagamintos tik 27 poros šių batų, kiekviena pora simbolizuoja po vienerius L.Messi gyvenimo metus.

Ši dovana – tai „adidas“ kompanijos padėka futbolininkui už jo puikią žaidimo pradžią ir du nepakartojamus įvarčius čempionato pradžioje. Pats L.Messi tikisi, kad vieną svarbiausių gimtadienio dovanų pavyks gauti jau šį vakarą vykstančiose rungtynėse su Nigerija, pergalė Argentinos rinktinei užtikrins aukščiausią vietą savo grupėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.