L. Suarezo dantys papildė norvegų kišenes

Sunkiai suprantamas Luiso Suarezo pomėgis kandžiotis aikštėje ne tik suteikė peno internautams, bet leido kai kuriems sirgaliams papildyti savo kišenes. Viena Maltos lažybų svetainė prieš pasaulio futbolo čempionatą pateikė neįprastą pasiūlymą. Buvo siūloma lažintis, ar L. Suarezas Brazilijoje kam nors įkąs. Norvegas Thomas Syversonas pastatė 5,25 JAV dolerio, teigdamas, kad Urugvajaus rinktinės lyderis tai padarys. Kadangi santykis buvo 175-i su vienu, Th.Syversonas laimėjo 916 JAV dolerių.

L.Suarezas įkando varžovui.<br>AP nuotr.
L.Suarezas įkando varžovui.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 25, 2014, 11:36 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 1:06 PM

„Betsson“ lažybų vadybininkas Andreas Bardunas espn.go.com sakė, kad iš viso lažybose dalyvavo 167-i žmonės. Didžiausias laimėjimas atiteko norvegui, kuris laimėjo 3 tūkst. 300 JAV dolerių.

L.Suarezas per antradienio pasaulio futbolo čempionato rungtynes įkando Italijos rinktinės gynėjui Giorgio Chiellini. Už tai futbolininkui gresia 24 rungtynių diskvalifikacija.

L.Suarezas buvo varžovui įkandęs ir anksčiau. Anglijos čempionate jis į ranką įkando „Chelsea“ gynėjui Branislavui Ivanovičiui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.