Varžovui įkandęs L. Suarezas – vėl pašaipūnų taikiklyje

Luisas Suarezas – vampyras, zombis arba šių laikų Hanibalas. Taip iš Urugvajaus rinktinės futbolininko šaiposi internautai. L.Suarezas antradienį per rungtynes su Italijos rinktine įkando varžovų gynėjui Giorgio Chiellini. Šio epizodo teisėjas neužfiksavo, nors italas stengėsi parodyti įkandimo žymes. Tačiau L.Suarezo poelgis pro akis nepraslydo likusiam futbolo pasauliui.

L.Suarezas tapo fantastikos pasaulio herojumi.<br>lrytas.lt montažas
L.Suarezas tapo fantastikos pasaulio herojumi.<br>lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 25, 2014, 9:02 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 1:16 PM

Internautai jau sukūrė įvairiausių memų, o FIFA ėmėsi veiksmų – futbolininkui gali būti skirta diskvalifikacija, kuri siekti nuo bent dviejų mačų iki rekordinių 24-ių.

FIFA drausmės komiteto sprendimas turėtų paaiškėti iki šeštadienio, kai Urugvajus žais su Kolumbija aštuntfinalyje. Į šį etapą Urugvajui kelią atvėrė pergalė prieš italus 1:0.

Po L.Suarezo incidento pasaulio čempionate futbolo gerbėjams reikėjo pasukti galvą, kaip dar pasišaipyti iš žaidėjo, nes jis jau buvo kartą įkandęs varžovui. Anglijos čempionate jis į ranką įkando „Chelsea“ gynėjui Branislavui Ivanovičiui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.