Y. Toure: „Man City“ man neleido būti su mirštančiu broliu“

Dramblio Kaulo Kranto rinktinės lyderis Yaya Tourė žeria kaltinimus „Manchester City“ klubui, kuriam atstovauja ketverius metus, rašo „The Guardian“.

Y.Toure pasibaigus sezonui turėjo skristi į Abu Dabį, kur klubas šventė iškovotą Anglijos čempionų titulą.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Y.Toure pasibaigus sezonui turėjo skristi į Abu Dabį, kur klubas šventė iškovotą Anglijos čempionų titulą.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-06-25 13:46, atnaujinta 2018-02-12 12:57

Saugas apkaltino klubą neleidus jam būti su vėžiu sergančiu broliu, kuris mirė paėjusią savaitę.

Futbolininkas pasibaigus sezonui, prieš pasaulio čempionatą turėjo skristi į Abu Dabį, kur klubas šventė iškovotą Anglijos čempionų titulą. Tuo tarpu jo šeima buvo su mirštančiu Ibrahimu Mančesteryje.

„Man iki šiol labai liūdna. Kenčiu, nes jaučiu, kad per pastarąsias kelias savaites nepadariau nieko, kad jam padėčiau.

Pasibaigus sezonui, prieš prasidedant pasirengimui pasaulio čempionatui, norėjau bent keturias – penkias dienas praleistu su broliu. Tačiau „Manchester City“ nesuteikė man tokios galimybės.

Aš skridau švęsti į Abu Dabį, kol mano brolis gulėjo ligos patale. Laimė, Kolo (kitas futbolininko brolis, - red.) buvo šalia jo. Vėliau kaltinau save, kad nereikalavau to ir nepriverčiau savęs gerbti.

Klubo vadovai žinojo, kad jau kelis mėnesius kentėjau, matydamas kokia yra brolio sveikata. Manau, tai turėjo įtakos traumoms, kurias patyriau sezono pabaigoje. Pastarieji keturi mėnesiai buvo sunkiausi mano gyvenime“, - duodamas interviu „France Football“ apmaudą liejo saugas.

Santykiai tarp „Manchester City“ ir Y.Toure jau kurį laiką nėra geri. Futbolininkas buvo įsižeidęs, nes klubas pamiršo jį pasveikinti su gimtadieniu.

Dramblio Kaulo Kranto rinktinė paskutinėse pasaulio čempionato C grupės rungtynėse 1:2 pralaimėjo graikams ir baigė pasirodymą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.