Y. Toure sunkiai rinko žodžius, treneris atsisveikino su ekipa

Didier Drogba žaidė visas 90 minučių, Yaya ir Kolo Toure liko Brazilijoje, nepaisant šeimos tragedijos. Brazilų sirgaliai juos palaikė ir švilpė varžovams. Dramblio Kaulo Kranto rinktinė buvo per nedidelį žingsnį nuo didžiausios sėkmės pasaulio futbolo čempionate, bet trečiąją pridėto laiko minutę į jų vartus skirtas vienuolikos metrų baudinys privertė atsisakyti šventės.

Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

Jun 25, 2014, 9:31 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 1:16 PM

Prie kamuolio stojęs Georgios Samarasas baudinį realizavo ir Graikijos rinktinė 2:1 paskandino Dramblio Kaulo Kranto komandą bei šoktelėjo į paskutinę C grupės vietą, leidžiančią žengti į aštuntfinalį.

Praėjus keletui minučių po finalinio teisėjo švilpuko Dramblio Kaulo Kranto strategas Sabri Lamouchi paskelbė, kad traukiasi.

„Buvo nuostabu. Didžiuojuosi, kad atstovavau šiai šaliai, - sakė S.Lamouchi. - Šis rezultatas – žiaurus, bet Graikai pergalės nepavogė. Aukščiausiame lygyje tu sumoki už detales.“

42 metų buvęs Prancūzijos rinktinės narys „Drambliams“ vadovauti pradėjo prieš dvejus metus. Jo komanda dvikovą su Graikija pradėjo turėdama šansą žengti toliau pirmą kartą iš trijų bandymų.

Bet graikų gynyba sulaikė Dramblio Kaulo Krantą.

„Mano sutartis baigiasi po čempionato ir ji nebus atnaujinta. Priežastys yra labai aiškios. Mano kelionė su šia rinktine baigėsi čia“, - sakė strategas.

Dramblio Kaulo Kranto rinktinė pirmosiose rungtynėse nugalėjo Japoniją. Ir nors 1:2 pralaimėjo Kolumbijai, „Drambliams“ būtų pakakę lygiųjų su graikais.

Dramblio Kaulo Kranto komanda jau per pridėtą laiką bėgo teisėjo iš Ekvadoro Carloso Vera link, kai šis nubaudė Giovanni Sio ir skyrė baudinį.

Y.Toure, kurio brolis Ibrahimas praėjusią savaitę pralaimėjo kovą vėžiui, neturėjo daug žodžių.

„Ką gali pasakyti, kai pamatai tokį baudinį?, - tyliai sakė jis. - Turėjome labai daug vilčių. Bet ką gali jausti, kai taip pralaimi tokį mačą? Tik nusivylimas.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.