Alžyro rinktinė – aštuntfinalyje, rusai – už borto

Rungtynių akimirka.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Rungtynių akimirka.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 26, 2014, 9:09 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 11:36 AM

Pasaulio futbolo čempionate sužaistos visos grupės rungtynės. Po paskutiniųjų H grupės mačų paaiškėjo paskutinė aštuntfinalio dalyvė. Ja tapo Alžyro rinktinė, lygiosiomis 1:1 sužaidusi su Rusijos komanda.

Kitose grupės rungtynėse žaidė Belgijos ir Pietų Korėjos rinktinės.

Grupė. Visas rungtynės laimėjusi Belgijos rinktinė (9 tšk.) grupėje užėmė pirmąją vietą. Aštuntfinalyje ji žais su amerikiečiais. Alžyro rinktinė (4 tšk.) - antra, kitame etape žais su Vokietijos futbolininkais. Trečią vietą užėmė Rusijos rinktinė (2 tšk.), paskutiniai liko korėjiečiai (1 tšk.).

Įvarčiai. Rusijos rinktinė į priekį išsiveržė pirmojo kėlinio pradžioje. D.Kombarovas atliko puikų perdavimą, o A.Kokorinas pašokęs galva nukreipė kamuolį į vartus. Įsibėgėjus antrajam kėliniui Alžyro rinktinė išlygino rezultatą. Po kampinio, pasinaudojęs vartininko klaida, kamuolį galva į vartus pasiuntė I.Slimani.

Keitimas. Įvartį įmušęs I.Slimani priverstas palikti aikštę. Skausmo kamuojamas futbolininkas paprašė medikų pagalbos. Iš aikštės jis buvo išneštas neštuvuose. 

Pažadas. Alžyro treneris Vahidas Halilhodzičius pažadėjo surengti spektaklį – pašokti arba padainuoti, jei jo auklėtiniai pateks į pirmenybių aštuntfinalį.

***

5 min.

Medicininės pagalbos prireikė S.Feghouli. Alžiriečiui buvo prakirsta galva.

 6 min. Jau rungtynių pradžioje Rusijos rinktinė išsiveržė į priekį. D.Kombarovas atliko puikų perdavimą, o A.Kokorinas pašokęs galva nukreipė kamuolį į vartus.

30 min. 

D.Mesbahas galva smūgiavo į vartus, kamuolį atmušė Rusijos rinktinės vartininkas.

35 min. Y.Brahimi individualus reidas. Alžyrietis įveikė du varžovų gynėjus, bet vartininkas buvo pasirengęs jo smūgiui.

40 min. D.Kombarovas kėlė baudos smūgį, kurį atrėmė gynėjas.

43 min. I.Slimani susikūrė progą prie rusų vartų. Vartininkas išgelbėjo komandą.

46 min. Tikslų perdavimą gavęs A.Samedovas atsidūrė vienas prieš vartininką, bet alžyrietis atmušė jo smūgiuotą kamuolį.

60 min. Alžyro rinktinė išlygino rezultatą 1:1. Po kampinio, pasinaudojęs vartininko klaida, kamuolį galva į vartus pasiuntė I.Slimani.

74 min.

Įvartį įmušęs I.Slimani priverstas palikti aikštę. Skausmo kamuojamas futbolininkas paprašė medikų pagalbos. Iš aikštės jis buvo išneštas neštuvuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.