Ekvadoro taikinyje – smūgį į galvą alkūne pražiopsojęs teisėjas

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 26, 2014, 8:15 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 12:16 PM

50-ąją Prancūzijos ir Ekvadoro rungtynių minutę Dramblio Kaulo Kranto arbitras Noumandiezas Doue už pavojingą žaidimą skyrė ekvadoriečių lyderiui Antonio Valencia raudonąją kortelę ir taip praktiškai palaidojo rinktinės šansus įmušti prancūzams ir patekti į pasaulio čempionato aštuntfinalį.

Tiesa, po nulinių lygiųjų Ekvadoro treneris Reinaldo Rueda daugiau priekaištų turėjo dėl kito epizodo, kai 8-ąją susitikimo minutę prancūzų gynėjas Mamadou Sakho alkūne į veidą vožė Oswaldo Mindai, bet nebuvo išvarytas iš aikštės.

„Kai kurie teisėjo sprendimai mums buvo neparankūs. Gaila, kad taip nutiko. Atitinkami komitetai turi įvertinti teisėjų elgesį“, – tvirtino R.Rueda.

Tačiau Ekvadoro strategas daugiau nelindo į arbitrų daržą, bet pripažino, kad A.Valencia išvarymas buvo lemtingas.

„Labai sunku beveik pusę mačo žaisti dešimtyje prieš tokį galingą varžovą. Bet mes beveik laimėjome“, – teigė ekvadorietis.

Jo auklėtiniai turėjo keletą progų pasižymėti, bet paskutinėse atakų fazėse kamuolys labai netiksliai skriedavo virš ar šalia vartų. Kartais prancūzus gelbėjo ir vartininkas Hugo Lloris.

R.Rueda, kuris dar nežino, ar liks Ekvadoro rinktinės vyriausiojo trenerio poste, lemtingu pralaimėjimu įvardijo nesėkmę šveicarams 1:2.

„Nežaidėme idealiai ir tai mums brangiai kainavo“, – pridūrė strategas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.