G. Chiellini: „Bausmė L. Suarezui per griežta“

Giorgio Chiellini mano, kad FIFA buvo per griežta jam į petį įkandusiam Luisui Suarezui. Pastarasis Italijos rinktinės gynėją dantimis puolė per pasaulio čempionato rungtynes. Teisėjas šio epizodo neužfiksavo, bet sirgaliams pro akis nepraslydo ne pirmą kartą atsiskleidęs Urugvajaus žvaigždės pomėgis.

G.Chiellini per rungtynes teisėjui bandė parodyti, kad jam įkando.<br>AP nuotr.
G.Chiellini per rungtynes teisėjui bandė parodyti, kad jam įkando.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 27, 2014, 5:20 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 10:48 AM

Po incidento L.Suarezas buvo svarstomas, o internetą užplūdo pašaipūs pasisakymai ir nuotraukos. FIFA L.Suarezą nuo bet kokios su futbolu susijusios veiklos nušalino ketveriems mėnesiams. Jis gavo baudą ir negalės žaisti devynių mačų su Urugvajaus rinktine.

„Aš tikrai nejaučiu džiaugsmo, keršto ar pykčio L.Suarezui. Išliko tik nusivylimas rungtynėms, - sakė G.Chiellini. - Šiuo metu galvoju tik apie Luisą ir jo šeimą, nes jų laukia labai sunkios periodas.“

G.Chiellini mano, kad FIFA galėjo pasielgti kitaip.

„Aš visada gerbiu disciplinos komisijos sprendimus, bet manau, kad pasiūlyta bausmė – per griežta. Aš labai tikiuosi, kad jam bus leista būti su komandos draugais per rungtynes, nes toks draudimas futbolininką atitolins“, - sakė futbolininkas.

Urugvajaus rinktinė neseniai pareiškė, kad pateiks apeliaciją dėl draudimo, kuris komandą paliko be geriausio žaidėjo. Dėl bausmės L.Suarezas nežais kitų metų „Copa America“ varžybų ir veikiausiai praleistų atrankos į 2018 metų pasaulio čempionatą varžybas.

G.Chiellini – ne vienintelė L.Suarezo auka. Anglijos čempionate jis buvo įkandęs Branislavui Ivanovičiui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.