J. Klinsmannas: „Sugriebėme savo šansą“

Amerikiečiai, nors ir pralaimėję, turėjo kuo džiaugtis.<br>AP nuotr.
Amerikiečiai, nors ir pralaimėję, turėjo kuo džiaugtis.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 27, 2014, 12:06 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 11:30 AM

Po paskutiniųjų pasaulio futbolo čempionato G grupės rungtynių Vokietijos ir JAV rinktinių treneriai sveikino vienas kitą.

Nors Vokietijos rinktinė 1:0 nugalėjo JAV futbolininkus, bet abu treneriai turėjo kuo džiaugtis. Abi rinktinės pateko į aštuntfinalį.

„Žinojau, kad bus sunku. Taip ir buvo. JAV rinktinė – puikiai organizuota, gerai ginasi. Tačiau turiu pasakyti, kad mes kontroliavome mačą ir ilgą laiką neleidome jiems susikurti progų. Praleidome progą įmušti antrąjį įvartį, kas būtų anksčiau išsprendę visus klausimus.

Mūsų saugai buvo puikūs – jie buvo dinamiški ir niekada nesustojo. Amerikiečiams nebuvo lengva, visi galvojo, kad į kitą etapą pateks portugalai. Tačiau jie yra stiprūs ir to nusipelnė“, - sakė Vokietijos rinktinės treneris Joachimas Lowas.

Thomas Mulleris įvartį įmušė 55 mačo minutę. Tai buvo jo devintasis įvartis per devynerias rungtynes pasaulio čempionatuose.

„Mes aiškiai dominavome šiose rungtynėse, žaidėme tikrai neblogai. Tačiau dar turime tikslų prieš akis“, - kalbėjo futbolininkas.

JAV rinktinė už nugaros paliko Portugalijos ekipą, kurią į priekį vedė geriausiu pasaulio futbolininku išrinktas Cristiano Ronaldo.

„Šiose rungtynėse norėjome bent lygiųjų, tačiau gal mačo pradžioje jautėme per didelę pagarbą varžovui.

Patekimas į aštuntfinalį mums yra didelis pasiekimas. Visi sakė, kad neturime jokių šansų, tačiau šansą sugriebėme. Dabar norime įrodyti, kad jo nusipelnėme“, - sakė JAV rinktinės treneris Jurgenas Klinsmannas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.